Arkadaşlar merhaba. şöyle bir sorunum var ve youtube destek ile bir türlü iletişime geçemiyorum. belli zamanlarda aktif canlı sohbet fakat saçma sapan neyse.. 2007 yılında açmış olduğum bir kanalım var o zamanlar hotmail üzerinden kayıt yapılıyordu msn dönemi yani. ve 2009 yılından önce açılan youtube hesaplarına farklı giriş yapılıyor veya hotmail olduğu için giriş yapamıyorum ki zaten şifremi hiç hatırlamıyorum.. bir şekilde yabancı destek ekibiyle konuştum saçma sapan cvplar vererek giriş yapıp kanalı silin diyor. giriş yapabilsem zaten kapatacağım diyorum sizi anlıyorum fakat bunu yapmalısınız başka sorunuz varmı deyip sinir bozuyor.. yahu zaten girsem kendim kapatacağım. kapatma sebebimde yeni açtığım kanalımın ismini kullanamıyorum çünki eski kanalımın adı aynı oldğu için kullanılamıyor. ve bu benim için önemli. bilgisi olan varmı ?
kanalınıza erişebildiniz mi hocam ? konuyu hortlatıyorum ama ben de benzer durumdayım. 2007 youtube hesabıma erişemiyorum. ne şifresini hatırlıyorum ne maili fakat kendime ait çocukluk videolarım var. ispatlayabilirim ben olduğumu. bu durumda yapılabilecek bir şey var mı?