https://www.youtube.com/watch?v=biCm...&start_radio=1
Şarkının sözleri:
Yeah, utanıyorum (Yeah) Utanıyorum (Mhm) Utanıyorum (Yeah) Utanıyorum (Utanıyorum), her sabah haberinden Bir kadın daha katledilmiş bütün o çığlıklarına rağmen Utanıyorum (Utanıyorum), yalancı devletimden Kalpleri kararmış insanların insafına kaldı tüm ülkem Utanıyorum (Utanıyorum), şu aziz milletimden Hem kendini her şeyden çok sevip hem de kendinden utanırken Utanıyorum (Utanıyorum), en çok da kendimden Her şeyin farkında olup da bilerek gözümü kapatırken Uzanıyorum sıcacık yatağımda Acaba kaç kişi yaşayamıyor bunu cennet vatanımda Susamıyorum, kötülükleriniz aklımda Madımak, Maraş, Gezi ve Saraçhane Masuma karşı topyekûn savaş, unutamıyorum (Unutamıyorum) Bebek öldüren doktorlar var Yanlış duymadın, bir daha söyleyeyim Bebek öldüren doktorlar var Para kazanmak için, bunları duyunca utanıyorum Ben de insan olmaktan çıktım Ben de insan olmamaya çaremi bulamıyorum Ne ara bu hâle geldik? Hâlâ bebek gibi kalabilseydik Düşmanlarımızı bile severdik Neden hep bunları düşünüyorum (Düşünüyorum) Herkesten bıktım story'lerden, haberlerden Ülkeme dair güzel bir şey yapmaya üşeniyorum Utanıyorum (Utanıyorum), her sabah haberinden Bir kadın daha katledilmiş bütün o çığlıklarına rağmen Utanıyorum (Utanıyorum), yalancı devletimden Kalpleri kararmış insanların insafına kaldı tüm ülkem Utanıyorum (Utanıyorum), şu aziz milletimden Hem kendini her şeyden çok sevip hem de kendinden utanırken Utanıyorum (Utanıyorum), en çok da kendimden Her şeyin farkında olup da bilerek gözümü kapatırken Utanıyorum Hiç boşa konuşma Seco, be, sonumuz diktatörlük ve adaletsizlik Tek çaremiz sizdiniz, siz de biçareyseniz bize düşen çaresizlik Her söyledikleri yalan boş yere, yaşanan hayat kime vaat edilmiş? Sana bana olmadığı kesin, olmayacak boş yerleri yâd edin siz Utanıyorum, uğruna dökülen kanların ahı Sabah çiyi gibi sardı toprağıma ama ben basamıyorum Seni ileri taşımadıkça, hayatı insanca yaşamadıkça Muasıra ulaşamadıkça evladın olmaktan utanıyorum Utanıyorum (Utanıyorum), her sabah haberinden Bir kadın daha katledilmiş bütün o çığlıklarına rağmen Utanıyorum (Utanıyorum), yalancı devletimden Kalpleri kararmış insanların insafına kaldı tüm ülkem Utanıyorum (Utanıyorum), şu aziz milletimden Hem kendini her şeyden çok sevip hem de kendinden utanırken Utanıyorum (Utanıyorum), en çok da kendimden Her şeyin farkında olup da bilerek gözümü kapatırken