Şimdi Yenge Nereli bilmiyorum Fakat Şöyle Bir Anektotdan Bahsedeyim: Biz İstemeye Gittiğimizde de Belli Başlı Şeyler İstendi Fakat Bunu Transfer Gibi Düşünün Hocam Örnek Veriyorun;
Kaynanam 6 Adet 22gr Bilezik İstedi Bizde En Kaliteli İran Halısı İstedik Onlar Durumumuz yok Ona Dedi Bizimde 4 Adet Bileziğe Durumumuz Var Dedik, Küpe Kolye Alyans ve Baget Pırlanta Zaten Ben Kendi İsteğimle Almıştım, Fakat Buna Saygı Duymaları Gerekirken Heralde Bu Çocuk Daha Fazlasını Alır Dediler ve Arttırdılar Bende Şöyle Dedim: Ben Araba Alacağım ve Eşimin Üstüne Yapacağım Evlenince Benden Ne İsterse Alırım Ama Şu An Yapabileceğim bu.
Buradaki En Önemli Şey Eşiniz Olacak kişi, Benim Nişanlım Kürt ve Normalde Onlarda Çok Fazla Altın İstenir, Fakat Burada Cevval Olmak Gerekir, Neler Yapabileceğinizi ve Ne Kadar Sevdiğinizi Görürlerse 2 Bilezğe Bile Sıkıntı Yok Derler. Hatta Şöyle Br Durum var Yenge de Öyle mi Bilmiyorum Ama Mesela Makyaj Seti Hediye Alırsanız İşte Küpe Sevmiyorum Al Sana Makyaj Seti vs Gbi Transfer'i Olumlu Duruma ve Kendi Lehinize Çevirebilirsiniz.