php yazılımını öğrenmek istiyorum ancak gerçekten net üzerinde olsun sosyalmedayada olsun dışarda olsun bir eğitim seti bulamadım bu php öğrenmek icin nasıl bir yok izlenmeli ve nereden nasıl kitaplar alınmalı arkadaşlar 3 cevap hakkım var özele geliniz gereksiz konusmayalım lütfen zaman kaybı oluyor bu konuda eğitim verecek arkadaslarıda bekliyorum videolar bir ise yaramıyor sırası ile gostermıyor tek bır konu uzerınde calısıyorlar o yüzden hic bir sey anlamıyorum bastan sonra web yazmak ıcın ogrenmek ıstıyorum saygılarımızla
Kötü bir tavsiye olacak ama ben nasıl başladığımı anlatayım belki sen de birşeyler deneyimleyebilirsin bu yoldan.

2007 yıllarında henüz herhangi bir kaynak yok iken, bir radyo scripti indirmiştim ***** olarak (Sahibi buradaysa şimdiden kendisinden özür dilerim.) sonrasında üzerindeki kodları silip tekrar yerine koyarak hangi kodun ne işe yaradığını deneyimleyerek öğrenmeye başlamıştım. Tabi php, html, css bilmiyorum. Zaman geçtikçe o script üzerinden hem html, hem php hem css öğrenmişim bilmiyorum işte daha çocuğuz. Sonrasında ufak ufak kodların ne anlama geldiğini sorguların nasıl yazılacağını beyin otomatik olarak algılamaya başladı. Lise 2. sınıfta öğretmenim halk eğitim merkezine site yapılacak yapabilir misin demişti ve bir cesaretle yaparım demiştim. Tabi o zamanlar 1 tl harçlık alıyorum. Halk eğitim merkezine 650 tl'ye site yapıyorum. Php Fusion diye bir script vardı onunla bir site yaptım ve ödemeyi aldım. Tabi 650 tl çok büyük bir para 1 tl harçlık alan birisi için. Eve gittiğimde annemden güzel bir dayak yemiştim bu para nereden geldi diye. Sonra öğretmenimi arayıp öğrendiler konuyu. O gün o kazanç bana bir istek verdi ve o günden bu güne geçimimi yazılım ile sağlıyorum.
En zorlu süreci geçmişsin, öğrenmek istemek ve bunun için bir adım atmak. Bundan sonrası senin için çok kolay olsun, rabbim ayağına taş değdirmesin inşallah. Soruna dönecek olursak da BTK akademi'ye kayıt ol ve eğitimi tamamla birşeyler elbet öğrenirsin ve sertifika da alırsın devlet destekli.
Biraz gevezelik ettim kusura bakma.
Radyo script'inin fotoğrafını da yukarıya koydum.