Hocam baştan sona eğitim veren bulmanız net üzerinde çok zor. Tavsiyem net üzerinde bir kaç eğitim tükettikten sonra php nin kendi dökümantasyonu üzerinden gitmenizdir.
Mutlaka öğrendiklerinizi uygulamanız lazım çünkü uygulayana kadar her şey havada kalıyor ve unutuluyor. Yapacağınız uygulamaya göre oluşturacağanız modüller için bir çok kaynak bulabilirsiniz. Küçükten büyüğe projeler yaparak büyük platformların websitelerini tüm işleyişini kopyalamaya başladıktan sonra tam anlamıyla oturmuş olur. Sonrasında freamework geliyor ki öğrenmek şart mı yani Php yi ayakta tutan laravel ve codeigniter olduğunu düşünüyorum
Ayrıca Php nin ucuz olması, kolay build edilmesi ve yayınlanmasının kolay olması hemen hemen tüm serverler de çalışması bir tercih sebebi olabilir ama ben olsam JavaScript (react,vue,node) tercihim olurdu. Kafanızı karıştırmak gibi olmasın web için ilerleyecekseniz, geliştireceğiniz uygulamalar için hangi sektöre uygun yazılımlar yapacaksınız yani kime hitap edecek, parayı nereden kazanmayı düşünüyorsunuz yani ne tür sorunları çözecek bunlara istinaden hangi dil ve neden avantajlar dezavantajları yazıp seçmenizi tavsiye ederim.