1 Ağustos tarihinde meta tarafından genel inceleme başladığından beri reklam hesabımız kapalı. 18 gün oldu maddi olarak çok zarar ettik. Denediğim çözümler; farklı kredi kartları denendi olmadı. Yeni bir reklamı hesabı açıp daha önce kullanılmayan bir kart ile yine denedim fakat yine başarısız oldu. Ödemeyi alamadı ve yeni hesabı da kısıtladı. Meta destek ekibi kesinlikle yardımcı olmuyor incelemeyi yapan ekip ile hiçbir şekilde iletişim kuramadıklarını söylediler. Hala çok fazla hesabın incelemede olduğunu ve hala devam ettiğini belirttiler. Rakip işletmelerin neredeyse hepsi aktif bir şekilde reklam verebiliyor, hesapları açık. Ödeme denemelerini 72 saatte bir yapmamız gerektiği söyleniyor. Hesabımız ilk kapatıldığında iletişime geçtiğim meta destek yetkilisi günde bir iki kere deneyebileceğimizi söyledi. Öyle yaptım. Farklı kredi kartları da denedim. Geçen 7-8 günden sonra bu sefer 72 saat süre ile denememiz gerektiğini bu süreyi beklemeden yapılan her denemenin süreci uzatacağını söylediler. Bu sefer 72 saat bekleyerek 2 kere deneyebildim yine başarısız oldu. Ne yapacağımı bilemiyorum çaresiz kaldım. her 72 saat demek 3 gün demek. Hesabı hala incelemede olan arkadaşlar var mı? Ya da bu süreci nasıl atlatabilirim, çözüm bulan arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.