Hocam af buyurun aşı olduk geri zekalı değiliz, aptal hiç değil. 3 veya 4 doz biontech oldum.
1- Uçağa, otobüse binemedim aşısız olmaz denildi.
2- Hasta olup evinde dinlenenleri gördük avuç avuç ilaç yutturdular. (Bu insanlar evlerinde sapa sağlam duruyordu, burunları bile akmadı ama test olumsuzdu)
3- Otellerde kalamadık aşı şart dediler.
4- Aşı olmayan ofise gelmesin, bu şekilde çalışamaz kimse denildi. (Yasal mı değil mi kimse bilmiyordu)
Bunlar majör şeylerdi, yasallığı konusuna gelecek olursak buna devlet/hükümet artık ne diyorsanız çanak tuttu.
HES kodu çıktı, aplikasyonu üretildi. Bunlar resmi olarak hükümet eliyle yapıldı. hükümet AVM ye giremezsin otobüse binemezsin demedi ama firmalar buna mecbur tuttu kimse de ses çıkarmadı.
Şu çığırtganlığı artık bırakalım lütfen, uzun vadede ne gitti bizden, başımıza ne geldi, gelecekte bizi ne bekliyor hepsi belirsiz.
Keyfimizden aşı olmadık, buna mevcut bırakıldık işimizle hayatımızla resmen tehdit edildik. Bir arkadaş işimle tehdit ettiler demiş, keşke herkes kendi kadar şanslı olsaydı.
Zira o dönem dünya kadar insan işsiz kaldı, evden çalışma adı altında insanların paraları alın terlerinin hakkı gasp edildi, daha da neler gördük neler....
Vallahi artık azalarak biter şu konular umarım, her şeye nispet etmek, ben olmadım siz oldunuz oh görün gününüzü modunda takılmak hiç hoş değil ve bana terbiyesizce çok avam geliyor.
Hiç mi aile terbiyesi almadı bunları yapanlar merak ediyorum, niye bu kadar kötü kalpliler?
Ne istiyorsunuz ne istiyorlar aşı olmayanlar?
Kalp krizi geçirip ölelim mi? İzleniyormuşuz ne yapalım?
Her şeye nispet yapılmaz, ben yaptırmadım ohh mis şimdi görün gününüzü şeklinde kafalar bana sağlıklı gelmiyor gidip tedavi olmalılar diye düşünüyorum.