Arkadaşlar elimde bir adet evim vardı 2 milyon yapmazdı normalde iyi teklif geldiği için verdim. Benim bu parayla kendime bir iş kurmam gerek aylık 200k gibi bir rakamı zorlamam gerek. Kaç gündür kafayı yiyorum ama aklıma bir iş fikri gelmiyor. Araç al sat vs düşünüyorum fakat fazla bilmediğim için bu piyasada iş çeviremeyebilirim. 1 yıl sonra düğünüm var ve evim satıldı. Satma sebeplerimden birisi ailemin durumu çok iyi değil amacım bu parayı mantıklı bir şekilde kullanıp düğünümü borçsuz bir şekilde yapmak kendime 3 milyon bandında bir ev almak ve düzenli devam ettirebileceğim bir iş kurmak. Farkındayım çok şey istiyorum fakat bu imkansız olmamalı. Sadece bir yol... Bir yol bulabilirsem güzel kazanç sağlayabileceğim bunları başarabilirim. E-Ticaret vs bunlara kafam hiç basmıyor.
İstediğim şey somut bir dükkanı olan sıcak para döndürebileceğim al sat . Yada farklı bir fikirde olabilir ama işte bu fikir ne. Şuan hayatımın çok garip bir noktasındayım. Size böyle bir sermaye olması güzel gelebilir ama benim için bu doğru kullanırsam bir anahtar yanlış kullanırsamda son bir kurşun gibi. Hayatımın tamamen kararması yada hayatımın tamamen değişmesi için tek şansım. Lütfen sizlerden bir kardeşiniz olarak bir fikir istiyorum. Aylık 200k kazanç falan bu hayal ettiğim üst düzey rakamlar. Tek istediğim şey bir evim ve ailem olsun ve bunun için bu fırsatımı mantıklı kullanmam lazım. Siz değerli R10 üyelerinden fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yatırım işlerine çok sıcak bakmıyorum malum enflasyonu yüksek bir ülkedeyiz ve ne olacağımız belli değil.
hocam eğer isterseniz araç sektöründe güzel kâr bırakan bir iş için yatırımcı arıyorduk, ortak olabiliriz
https://www.r10.net/is-fikirleri/451...-ariyorum.html