Güncelleme : Şikayetvara yazdıktan sonra beni aradılar durumu anlattım ses kayıtlarına bakacağız dediler. 10-20 dk sonra cayma bedelini iade ettiler. Hakkınızı arayın ne olursa olsun.

Temmuz ayı içersinde tatildeyken vodafone mobil veri çekmiyor diye şikayet oluşturdum. 1 hafta sonra geri dönüş yapıldı. "Evet haklısınız bulunduğunuz bölgede baz istayonu eksik ve seneye yatırım için plan oluşturulacak" dendi. Önüme 2 tane seçenek sunuldu ya vodafone da daha yüksek bir pakete daha uygun bir fiyatla devam edecektim ya da hat değişikliği yaparsam cayma bedeli alınmayacaktı.

Kadınla konuşurken "Bakın şimdi böyle söylüyorsunuz ama sonradan biz size böyle bir şey demedik demezsiniz değil mi" dedim. O da hayır tabiki, hat değiştirdiğinizde tekrar arayın bizi cayma bedelinizi iptal edelim dedi.

3 ağustosta türkcelle geçtim ve bugün cayma bedelinin iptali için ilk önce müşteri hizmetlerini aradım. Adam bana yarım saat size böyle bir şey demedik dedi. Ben de dediniz dedim hatta kadının ismini bile verdim. Adamdan bi cacık olmayınca şubeye gittim durumu anlattım orada ki kadın bana sizi kandırmışlar dedi. Nasıl yani dedim bildiğiniz kandırmışlar dedi. Normalde cayma bedeli karşılanması diye bir şey yok daha yüksek pakete geçin diye söylemişler sizde diğer seçeneceği seçmişsiniz dedi. E napacağım o zaman dedim şikayet edebilirsiniz dedi.

Baya baya vodafone bayisi bana kandırıldınız dedi. Yarın son kez farklı bir bayiye giderek durumu anlatacağım. Eğer onlarda aynısını derse hukuki haklarım nelerdir ? nereye başvurmalıyım?