Bende bilgisayar programcılığı tercih ettim hem puanım buna yetti hemde gidilebilecek iyi bölümlerden biri tabiki diploma için hiç bir önlisans programına gidilmez ama kendini gelistirmekte çok çok çok önemli Yani bence herkes için oraya gitme hata yaparsin fln filan demeniz yanlış hocam
Ortaokuldan beri yazılıma ilgi duyan, liseden beri kodlama yapan biriyim. Üniversiteye giderken orada hiçbir şey öğrenemeyeceğimi biliyordum. Her gün okuldan çıkar çıkmaz kütüphaneye gittim. Her gün minimum 6 7 saat, hafta sonları ise 12 13 saat kütüphanede vakit geçirdim. Çoğu hafta sonu gecesi kütüphanede kaldım, kod yazdım. Benim seviyeme en yakın olan arkadaşımsa 2. sınıfın sonunda html öğrenmeye başladı. Ookul boyunca bir şeyler bildiğim için öğretmenler tarafından dışlandım. Çünkü 5 6 senelik bir çalışmayla 50 yaşındaki insanların önüne geçebileceğim kadar iğrenç bir bölüm. Kalitesiz insanların kalitesiz muhabbetlerine ortak olmak zorunda kaldım. Siz ne yaşadınız bilmiyorum ama benim yaşadıklarım bunlar