Merhaba dostlar ilk öncelikle hoşgeldiniz şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar ben Erol 18 yasındayım henüz yazılım alanında kendimi geliştirdim bildigim suanda bilgiler şöyle:html, css, js, reactjs, angularjs, vuejs, react native, php, python ve c+ bir yapay zeka kodladım şöyle başlayalım şimdi ben üniversiteye gideceğim 1 ay sonra tercih acıklanmadı bilgisiyar programcılıgı veya internet ve ağ teknolojileri okuyacağım, işin konusu söyle ben bir ajans kuracağım dijital pazarlama ajansı ben neredeyse 3 yıldır ilgiliyim ama hatam oldu ben freelance işler yapmadım bu konuda çok pişmanım suan kendi işimi kuracağım kendi yapay zekamı bu işletmeye katacağım iş şöyle: işletmeler benden sosyal medya yönetimi alırken paket paket oluyor ya hani işte bir pakette o yapay zekanın kullanımı icin key vericem işletme hem benden reklam yönetimi, sosyal medya yönetimi hemde yapay zeka alıcak yapay zeka ne işe yarıcak diceksiniz günlük problemleri olur, işiyle alakalı sorular olur, o sektöre özel bu arada neyse devam ediyim sosyal medya postları yapabilecek, reklam kampanyaları hazırlayacak ve daha fazlası istediği kadar kullanabilecek neyse işte bu yapay zeka ile dijital pazarlamayı birleştirip aynı zamanda ben bir dünyayı rahatlatacak bir start up fikrim var henüz baslamadım ona biraz zaman var ilk olarak bu ajansı kurmak istiyorum ama hiç referansım yok kimse ile çalışmadım kendi hesaplarımı yönetmiştim ucuz reklamlarla büyük müşteriler çekmiştim ben burda biraz sizden destek istiyorum eğer benimle çalışıp referansım olmak isterseniz pm gönderirseniz çok sevinirim ve sizce görüşleriniz neler bu iş ile yüksek yerlere gelebilirmişim ve ben şöyle biriyim hani bir iş kurdum kazanıyorum bir iş daha kurcam büyücem sürekli iş büyütücem sürekli daha çok bilinirlik kazanma hedefim var motivasyonum çok yüksek başaracağıma çok inanıyorum sizden destek istiyorum görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın teşekkür ederim.