Backlink Pro SEO & Backlink Satışı İçin Optimize Edilmiş WordPress Teması
SEO hizmeti sunanlar veya backlink paketi satan platformlar için özenle hazırlanmış bu tema, hem kullanıcı deneyimini artırıyor hem satış performansınızı yükseltiyor.
Öne Çıkan Özellikler
- WooCommerce Uyumlu Backlink Satışı: Backlink ürünlerini WooCommerce ile entegre şekilde satabilir, ödeme sürecini tamamen işlevsel ve profesyonel hale getirebilirsiniz.
- Grid Tabanlı Anasayfa Düzeni: Modern ve temiz bir formatla, satışlarınızı ve paketlerinizi kullanıcıya sade bir şekilde sunar.
- Kategori Sayfaları ve Filtreleme Sistemi: Müşteriler backlink paketlerini DA, PA, fiyat gibi kriterlerle kolayca filtreleyip arayabilirler.
- Kısa Kod Desteği ve Demo İçerikler: Temayı hızlıca kurup kendi içeriğinizi kısa kodlarla düzenleyebilir, demo içerikler sayesinde zahmetsiz başlangıç sağlayabilirsiniz.
- Mobil Uyum ve Hız: Tasarım, her cihazda mükemmel görünür; performans odaklı yapısıyla kullanıcı memnuniyeti artar.
Kimler İçin Uygun?
- Backlink satış platformları
- SEO ve dijital pazarlama ajansları
- SEO hizmetlerini dijital ürüne dönüştürmek isteyen girişimciler
- SEO etkisini şeffaf ve filtreleme destekli sunmak isteyen uzmanlar
Neden Backlink Pro?
- Profesyonel Satış Altyapısı: WooCommerce ile tamamen entegre, sorunsuz satış deneyimi.
- Hızlı Kurulum & Kullanım Kolaylığı: Demo içerikler ve kısa kod desteği sayesinde kodlama bilgisine gerek kalmaz.
- Güven Yaratan Görünüm: Net filtreler, düzenli kategori sayfaları, estetik tasarım.
- Tamamen Yerli Üretim: Han Temaya ait olan Backlink Pro, Türkçe destek ve dökümantasyon içerir, TL üzerinden tek seferlik ödeme ile sınırsız kullanım sunar.
Özetle: Backlink Pro, SEO paketlerinizi dikkat çekici, güven verici ve satışa hazır bir şekilde sunmak için ideal bir WordPress temasıdır. Hem sizin hem müşterilerinizin süreci kolaylaştırır.
DETAYLI ANLATIM VE TANITIM VİDEOSU
https://www.youtube.com/watch?v=mJ9kBmuJTnc
TEK SEFER ÖDE SINIRSIZ SİTEDE KULLAN BU HARİKA TEMANIN ÜCRETİ 10.000 ₺ 5.000₺ ÖDEME EFT & HAVALE