Kadrxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında bu işin içinde biri olarak kişisel yorumum olarak sana şunu söyleyebilirim. random hesaplar'ın %80 i çalıntı,emanet,kiralık gibi hesaplar oluyor. Benim pubg mobile hesabım birisi giriş yaptğında o kişiye bir şekilde ulaşmıştım bana satın aldığını ve kanıtını gönderdi. Random hesap satış olarak ben satış yapmadım yapmakta istemem çünkü 10 kişiye sattığın zaman 6 kişiye hesap patlak, girmiyor, atıyor gibi nedenlerle yeni hesap vermen gerek buda benim gözümde zarar demek. alıcıya garanti verir ve güzel hesap temin eder isen iyi para kazanırsın. Hesap bulmak için genelde yurt dışı kaynaklardan alım yapılıyor epicnpc, epsilador mysellix gibi sitelerde satış oluyor ama sen türk lirası ve türkçe destek istersen bazı satış sitelerindeki kişilere danışabilirsin.

Bu yorum benim kendi düşüncem lütfen yanlış olduğum yer var ise düzeltebilirsiniz.
Hayır Estağfurullah Çok İyi Bir Anlatım Olmuş Aynı Sorundan Mustarip Bir Şekilde İş Yapmaya Çalışıyorum İşlerim Tam Patlamaya Geçti Sadece Bu Gün Satılan Hesaplar İçin 1.5 saat uğraştım Müşterinin %60 Giremedi Böyle Oluncada Tedarik Masrafım Artı Kar Marjım Düştü Tek Dertim Sağlam Ürün Çekebileceğim Yer Çünkü Yaklaşık 1 Ayda Yeni Patlamaya Başladım 5-6k Gelirim Oldu Ve Bozmak İstemiyorum Sadece Tedarik Konusunda Çok Zahmet Çekiyorum

@zeyps;
Hocam Sanırım Sizin İle Daha Önce İletişim Kurduk Minimum Sepet Tutarı Benlik Değil Çünkü Neyden Ne Kadar Gider Emin Değilim Toplu Alış Konusunda Çok Teklif Oldu Ama Risk Almak İstemiyorum Çünkü Yeniyim Şöyle Söyleyeyim 1000₺lik Steam random Key aldım satma durdu işler düştü eritemem Benim Aradığım Daha Çok Smm Paneline Ekli Olacak Mesala Sipariş Geldikce Alacağım Yinede Teşekkürler İlginiz İçin Sizi Biraz Araştırdım Tebrikler Güzel İşleriniz Var Takipdeyim