Karaköy X kafede date'im var abi
Yeni jenerasyon böyle hocam. En azından dürüstler takdir ediyorum, işe başlamalarının üstünden daha 4 gün geçmeden tüm aile bireyleri hastanelik olmuyor.
Hocam hesap adı nedir biz de takip edelim
Selamlar, forum kuralları gereği kanala yönlendirme yapamıyorum
helal olsun ne güzel bir paylaşım,
inşallah işinizi büyütürsünüz olumlu enerjiniz bana geçti
başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim, cümlemizin işi gücü bol olsun şu an eksi yazıyoruz ama elbet bir yerde zinciri kıracağız 😊
Kanal adı bende alabilirim hocam
Selamlar, forum kuralları gereği kanala yönlendirme yapamıyorum
Profilimdeki Whatsapptan iletisime gecebilir misiniz lutfen posta kutum dolu suanda
Merhaba evet çok fazla mesaj geldi boşaltacağım lakin benim size değil sizin bana ulaşmanız gerekiyor. Whatsapp iletişimi şu aşamada vermeyeceğim, kriterleri uyan adaylara mail adresimi ileteceğim.
Selam mesaj kutunuz dolu. PM olarak iletişim bilgisi atabilir misiniz?
Merhabalar, mesaj kutumu boşaltıp kriterlere uyan arkadaşlara mail adresi ileteceğim.
Zor durumdayım inanın tam benlik iş hocam dönüşünüzü bekleyeceğim
Merhaba, Allah yardımcınız olsun. Merhabalar, mesaj kutumu boşaltıp kriterlere uyan arkadaşlara mail adresi ileteceğim.
Merhaba selamlar, PM iletilmiştir
Merhaba, kontrol sağlayacağım.
Çok güzel yazmışsınız hoşuma gitti yorum yapmak istedim. Enerjiniz ve kazancınız bol olsun
Çok teşekkür ederim, cümlemizin.
Sizin adınıza çok sevindim hocam yolunuz açık olsun herşey gönlünüzce olsun umarım birgün başarı hikayenide okuruz
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Merhaba iletişim numarası alabilirmiyim sizlerle çalışmak isterim.
Merhabalar, mesaj kutumu boşaltıp kriterlere uyan arkadaşlara mail adresi ileteceğim.