serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Yazdıklarınızı uzun zamandır hissettiriyorsunuz zaten o nedenle ayrıca teşekkür ederim.
Yönetim benim şimdiye kadar gördüğüm güzel bir yöntemle ilerliyor.
Her insan modelinden çeşni gibi diyebilirim zaten aksi olsa R10 tek bir görüşün, hassasiyetin, istikametin peşinden giden monoton bir platform olurdu.
Güzel denge kurulduğunu düşünüyorum ama daha iyisi olur mu? Ne yapılırsa yapılsın daha iyisi olur.

Bu arada adını unuttuğunuz arkadaş @griffinn; ise ayrıca bir selam gönderiyorum kendisine. değilse de yine selam göndermiş olalım.
Banlanacağını biliyorum yani şaşırmadım çünkü bazen bilmekten ziyade bildiğini ulaştırmayı temele koymak lazım.
Keşke biraz daha üsluba dikkat etseydi yine okusaydık ama herkese hakaret ederek yazarak olmaz.
Ben kızıyorum böyle insanlara.
Bilgilisin ve bu bilgiyi aktar işte niye hakaret, kavga, tartışmalara giriyorsun?

evet evet kendisiydi=) ben de selam yolluyorum.

sadece bir düzeltme yapayım, kimseye hakareti olmadı diye biliyorum; zira hakaret etmeyecek üslupta birisiydi.

ceza geçmişine bakarsanız hakaret değil, açtıgı konuların uygunsuzlugunu ısrarla devam ettirmesinden banlandı . kişisel görüşüm ise, bugün forumda açılan, "bu kızı nasıl düşürürüm, kadınlar düşük iqludur, kadınlara ehliyet verilmemeli" vb. konuların yanında, onun açtıgı konularda hiç bir problem yoktu.

sadece metinleri çok yogundu, okuma alışkanlığı olan kısmi bir kesim dışında kimse anlamıyordu; o nedenle çok fazla report yedi, bu da dikkat çekmesine neden oldu diye düşünüyorum.

ancak kümülatif düşünürsek, açtığı konular, forumdaki tartışmaya sebep olan pek çok konununun yanında atla deve kalır bence, ama işte sadece sosyal medyada gündem olan olayların cezalandırılması gibi bazen nicelik değil nitelik ağır basıyor =) ben o arkadaşın açtığı geyik konularında bile, siyasi konular açıyorsun şikayetleri görüyordum yani işte durumu öyle anlatayım, biraz hatalı bir bombardıman yedi. tabi yönetim de bireysel değil "herkes böyle yaparsa ne olu" diye düşünmek durumunda olabilir; onu bilemem. ama herkes de öyle yapmıyor ki, herkes sizin gibi veya herkes benim gibi yaparsa da forumda dengeler bozulur, ama ne siz ne ben tek başımıza bozmak yerine bir renk katarız değil mi? bence o arkadaş bir renkti... hayırlısı olsun