SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yalan söyliyim, mod olmadan önce de seni şahsen tanımasan da çok severdim; zira forumda daha çok görmek istediğim bir profildeydin. Bu şekilde popüler forum kültüründen sıyrılan, daha azınlığa hitap eden, milletin chatgptye mi yazdırdın, işsiz misin? gibi demeçlerine takılmadan, içinden geleni ve %100 öz ve samimi paylaşımını yapan profilleri çok severim.

Nickini unuttum, kuşçu üslubunda bir arkadaş vardı, ne dediğinin %99 u anlaşılmazdı, ama %1 i bile yeterdi; onu da çok severdim; ama malesef mahalle baskısı kurbanı oldu ve banlandı gitti. Hatta seni ilk görünce o sandım ama üyelik tarihleri ve profiller uyuşmuyordu=) Onu da özlüyorum, multi ile dönse diye yollarını gözlüyorum Off-topicte kimseye zararı olmayan konular açıyordu, neden banlandı hala bilmiyorum...

Neyse, senini gibi bir profilin yönetim kadrosunda olması hoşuma gitti. Yönetim kadrosu, belki de öyle olması gerektiğindendir bilmiyorum, genel olarak forumdan çok uzak, donuk takılıyor. Bunun yeni moderatörlerde biraz kırılmaya başladığını görüyorum. Böyle bize dair, muhabbete dair konular açan modlar görmek güzel.

Sadece ticari veya gerekli konularında mesajını gördüğümüz modlardan ziyade, tıpkı halkla iç içe vekiller, bürokratlar gibi, bizden olduğu belli olan, içimizden birisi hissini veren modların olmasını görmek de hoş. Diğerleri öyle değil demiyorum, aralarında çok sık ticaret yaptıklarım da var, düzenli telefonla konustuklarım da var, ancak pek çoğu gerçekliklerini bir şekilde göstermiyorlar ve herhangi bir ticaret veya şikayet bağlantısı olmadıgı sürece kendilerini sadece bir moderatör kimliği ile biliyoruz

Teşekkürler sana @serterefendi;
Selam olsun,

Yazdıklarınızı uzun zamandır hissettiriyorsunuz zaten o nedenle ayrıca teşekkür ederim.
Yönetim benim şimdiye kadar gördüğüm güzel bir yöntemle ilerliyor.
Her insan modelinden çeşni gibi diyebilirim zaten aksi olsa R10 tek bir görüşün, hassasiyetin, istikametin peşinden giden monoton bir platform olurdu.
Güzel denge kurulduğunu düşünüyorum ama daha iyisi olur mu? Ne yapılırsa yapılsın daha iyisi olur.

Bu arada adını unuttuğunuz arkadaş @griffinn; ise ayrıca bir selam gönderiyorum kendisine. değilse de yine selam göndermiş olalım.
Banlanacağını biliyorum yani şaşırmadım çünkü bazen bilmekten ziyade bildiğini ulaştırmayı temele koymak lazım.
Keşke biraz daha üsluba dikkat etseydi yine okusaydık ama herkese hakaret ederek yazarak olmaz.
Ben kızıyorum böyle insanlara.
Bilgilisin ve bu bilgiyi aktar işte niye hakaret, kavga, tartışmalara giriyorsun?