Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kişileri kayda alıp, dava etmelisiniz.
Konuyu halka açık ve basının takip ettiği bir dava haline getirmelisiniz.
Uluslararası basına yansıtmalısınız.
Bir şey aşırı popüler olduğunda, devlet kendi koruduğu insana karşı bile eylem yapmak zorunda kalır.

Kamboçya'da birini silahla vurup öldürün, $100 verdiğiniz polis sizi salar.
Vurduğunuz kişi çok önemli biriyse, $2000'ın açmayacağı kapı yoktur.
Ancak, konu basına yansır ve ülke genelinde duyulursa, Kamboçya'da bile serbest bırakılamaz hale gelirsiniz.

Kısaca, eğitim veremiyorsanız, ders verirsiniz. İçeriden çıkamayacak kadar gündemde tutarsanız, sonuç elde edersiniz.

Silahlandığınızda ailenizi korumak için bir tanesine sıkmak zorunda kalacaksınız. İçeri gireceksiniz. Aileniz dışarıda, siz içerideyken, 7 sülalesi gelip ailenizi rahatsız edecek. Siz sessizce, yıllarca yapılan her şeyi izlemek zorunda kalacaksınız. Ha diyorsanız ki ailemi korumakta istemiyorum, silahı sadece gösteriş için alacağım. o halde gidip kuru sıkı alın. Bunun silahlanma ile ilişkisi yok.

Kısaca, her ne senaryo ile gelirseniz gelin. İşin ucu dönüp dolaşıp size zarar verir. Silahın medeni insan iletişiminde bir yeri yoktur.
Katılmıyorum. Herkes medeni olursa silahın yeri o zaman yoktur.

Ayrıca öldükten sonra eğitim, video kaydı, basın, dava vb bunların önemi kalmıyor.

Ayrıca değişik şeyler söylüyorsunuz anlamak gerçekten güç. Ailenizi ölümden koruduktan sonra hapis yatmanın pişmanlığı mı olur? Aileyi koruyamadıktan sonra özgürce yaşamak yaşamak mı oluyor? Hırtın biri ailenize zarar verse yaşayabilir misiniz? Ben yaşayamam açıkçası.