Teşekkür ederim sizin de bakış açınız, düşünceniz çok güzel tabi ki olabilir neden olmasın ancak şu dönem de konsolide olmasına ne kadar izin verirler tartışılır;
Tansiyon hiç düşmüyor bir haber ile piyasa alt üst olabiliyor Nasdaq dahil buna. Korelasyon etkili bir nüans. Siz de zaman zaman denk geliyorsunuzdur teknik çaresiz kalabiliyor bir sözle o kadar plan hooop çöpe dönebiliyor;
Mesajınız da özellikle kaldıraç konusuna imzamı atarım bilmeyenler hiç girmemeli swing de ise 2-3x gayet ideal işlem yönetebilmek için, Max:5/10 düşünüleblir daha tecrübeliler ise 50/100x giriyor ancak orada da x in değil teminatın önem derecesi var.

Düşünceniz çok değerli çünkü piyasada tek bir senaryo üzerinden değil, her ihtimale hazırlıklı olmak gerekiyor. Bizim işimiz yönü tahmin etmek değil, riskimizi doğru yönetmek. Bu farkı anlayan zaten uzun vadede kazanan oluyor. 2x-3x-10x-50x-100x 'i sadece sayı olarak görmedikleri gün kazanan taraf da olacaklardır.

Katılımınız için de teşekkür ederim,

ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok şeyi çok iyi yazmışsınız. Ama tamamen grafiğe bakıp deneyimlerimden yola çıkarak ETH 3900 gibi bir yerlere iğne attıktan sonra 1 - 2 hafta yayılıp sonra devam edeceği bir senaryonun daha mümkün olduğunu düşünüyorum. bir ok alt coin bu sıralarda çok afaki iğneler atabilir. boğa piyasası dinamikleri bu şekilde çalışıyor. zaten artmamış coinler de çok saçma dipler görebilir. Bu tür düşüşlerin büyük alım fırsatı olacağını düşünüyorum. Kaldıraçlı işlem yapmak için portföy de yapmak kaydıyla, 2x 3x dışında uygun bir dönem olduğunu düşünmüyorum.