Arkadaşlar günlük 20 ila 50 adet arası sadece Çanakkale il içi yerel takipçi almak istiyoruz kesinlikle otomatik bot sahte hesaplar vesaire istemiyoruz yerel bir haber kanalı için bunu alacağız yeni açılacak bu haber kanalı Instagram'da canlı yayınları açabilmesi için gerekli olan 1000 takipçi istiyorlar

Yine tekrar ediyorum lütfen konu altına sitenizin reklamını yapmayın işte şu servise gelin 10 TL bu servise gelin sitemizde inceleyin gibi teklifler yapmayın günlük olarak istediğimiz takipçi sayısı belli bu takipçi sayısı dışında farklı bir takipçi istemiyoruz 1000 takipçiyi aynı anda da istemiyoruz günlük 20 ila 50 takipçi arası ve sadece Çanakkale yerel takipçi olarak almak istiyoruz lütfen sitenizin reklamını tekrar ediyorum belki ama konunun altına eklemeyin sadece 1000 takipçiyi günde 20 ila 50 tane takipçiyi size şu paradan veririz şeklinde konu altına yazın size iletişime geçeceğiz

Bu arada sesli komutla yazıyorum araba kullandığım için diyebiliriz hatalı bir yazı olursa kusura bakmayın