Selamlar dostlar.
Hayatımda radikal değişiklikler yapma arefesindeyim. Bundan sonraki hayatıma trader olarak devam etmek istiyorum. Bu kararı alacak cesareti kendimde bulduğuma göre zaten bişeyler başarabilecek bir bilgi birikimim vardır (öyle umuyorum

)
Malum "Etrafındaki 5 kişinin ortalamasısındır" diye klişe bi laf vardır
Bende bu lafa istinaden kendime düzenli trade yapıp hayatını bu şekilde kazanan bir ekip arıyorum.
Popüler kültüre kapılıp sadece boğa yada ralli dönemlerinde trader olanlara sesleniyorum. Lütfen birbirimizin zamanını heba etmeyelim.
Deneyimli bir ekipseniz aranızdaki en çömez trader'in ben olmamda benim açımdan hiç bir sakınca yok sizler açısından da sorun olmayacağına söz veririm. yılların verdiği yazılım bilgimle size bişeyler katabileceğime eminim.
Kafayı trading algoritmalarıyla bozmuş birisi olarak istediğiniz stratejiyi hızlı bir şekilde kodlayıp backtestlerine birlikte bakıp hep birlikte bir adım daha ileriye gidebiliriz.
Şuan aktif olarak sadece kripto paralarda trade yapıyorum. Sizlerin farklı borsalarda trade yapıyorsanız sorun etmem tam tersine benim açımdan çok yönlü yaklaşım kabiliyetimi artıracak bir fırsat olarak görürüm.
Tanışıp uyum sağlayıp sağlayamacağımızı görmek için profilimdeki whatsapp numaramdan benimle iletişime geçebilirsiniz.