Merhabalar R10.Net de ads hesabımı satacakdım 5000tlye anlaştık müşteriyle bana r10da bulunan @xxxxx olduğunu söyledi tic puanı yüksekti güvendim sorun değil dedim iş sonu ödeme kabul ettim, teyit etmek için r10 hesabından yazarmısın dedim diğer telefonda açık dedi oda şarjı bitti dedi ama mrk etme o benim dedi sana 16.37 de yazmışım 16.41 de çıktım dedi sorn yok dedi adam o kadar iyi ve profesyönel bir dolandırıcıydıki çok ikna ediciydi kandım adam sürekli oyaladı ödemeyi coinden atcam dedi ekran görüntüsü at dedim başka bir adresin ekran görüntüsünü iletti bu benim adresim değil dedim adam 3 saat boyunca bildiğiniz dalga geçti kaç kere söyledim kardeşim dolandırıcıysan söyle engelle dedim ne bu koşuşturma dedim, baktım adam devam ediyor en son kardeşim dedim parayı istemiyorum küfürde etmiyorum ama birton beddua ettim, adam en son aradı dediki kardeşim mailini at hesabını geri vericem dedi öyle bir beddua ettinki bu bedduyla 2 yakam bir araya gelmez dedi, ve hesabı geri aktardı ama hesap eski parasını etmiyor. Adam ya vicdan yaptı yada Allah korkusu.