Selamlar normalde böyle bir konu açmayacaktım. Uzun zamandır çalıştığım x hostingi son bir haftada cihaz atxden Rock çevirmedi aynı gün PSU yandığını. ifade etti lerbugün yarın diye diye 3 gün geçti bu süre zarfında sunucuya erişim olmadı 1hafta sonra dedicated cihazı sorduk ayın 26sında yapıcaklarını söylediler sizce 15 gün PSU değişmek zormu bizde iade istedik kalan günleri tek iade ettiler buraya kadar tamam. bize telafi olarak 9950x aynı DEĞERİNDE vds verildi iş burada kopuyor sunucuda oyuncu yok per sorunu var yazıyoruz aldığımız cevap şu cpu %100 kullanıyorsunuz. %4 görev yöneticisinde yazıyor. Oyun paketimiz in bozuk olduğu yazılıyor. Daha fazla zorlamadan farklı birinden cihazına oyun paketimi koyuyorum en az 10 kat fark ediyor abartmıyorum. Bu konuyu hostinge yazıp kullanmadığım günlerin tamamını istediğimde iade politkalarımıza uymadığını söylüyor.
Bu kadar maduriyet yaşıyorsunuz, gelin size 1 aylık ücretsiz VDS verelim, kullanın. Memnun kalırsanız 1 ayın sonunda ödeme yapar uzatırsınız.
DDoS Saldırılarına karşı da Koruma sağlıyoruz. DDoS yemeniz durumunda ücretsiz iade de sağlıyoruz.
DDoS konusunda çok iddialıyız.
https://nubitro.com