Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımın sade ve anlaşılır olması hoş. Hayırlı olsun.
HeReTiC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bereketli olsun inşallah
SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun sade şık görünüyor
PrimeSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun , çok hoş arayanın istediğini bulabileceği bir site olmuş ,gereksiz detaylar kaçınılmış.
Bol kazançlar.
yusufefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun

Fazla sade, yorucu değil ama alt alta 200 alan adının görünmesi de biraz rahatsızlık verici. Kategorileştirilip anasayfa için Kategori - mevcut alan adı adeti olup, ekstradan en çok görüntülenen, en çok teklif verilen ya da sabitlenen alan adları gibi bir index olsa daha da iyi olacağını düşünüyorum
iso39 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı ve bereketli olsun hocam, Kullanıcı girişi ve domain satışa koyma gibi birşeyler olursa mantıklı olabilir.
jtm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buton ile ajax bir filtreleme getirip kategori olrak ayrıştırılsa daha da kullanışlı olur bence. bol satışlarınız olsun.
Engin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun
Güzel yaşlı domainler var portföy de
ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sade bir tasarım gayet güzle olmuş. İsteyen istediğini kolayca bulabilir. Hayırlı olsun.
MiqeZeLLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Excel mantığında basit, sade, anlaşılır. Çok beğendim.
Yine excel'deki gibi filtre seçeneği eklerseniz hoş olabilr. A - Z sıralama, fiyat artan - azalan, yaş sıralama gibi gibi..
Hayırlı satışlar dilerim.
birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elinize sağlık gayet sade ve hoş. Domainleri kategorilerseniz bence daha güzel gözükecektir.
Naim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com net Org gibi filtre olsa daha hoş olur sadece com veya net domaini aramak isteyenler için
Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun; isimde güzel projede güzel projedeki insanlar ayrı güzel Çok iyi bir logo olmasada benimde çorbada bir tuzum olsun isterim
_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel kullanışlı olmuş hayırlı hocam Serhat hocam.
Tahapvp52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Site sade güzel olmuş
MiqeZeLLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çorbada bi tuzumuz olduysa ne mutlu, expireddomains'deki gibi şöyle bir gösterge de olabilir,

Domain'in diğer uzantıları dolu mu boş mu direkt olarak alıcı görebilir.
Tabii bu tercihe bağlı.
ardabasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun abi sade ve şık en güzeli
LORD01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam hayırlı olsun.

işaretlediğim yerler tıklanılabilir olsa ve örn. fiyata bir kez tıklandıgında en ucuz fiyat bir kez daha tıklandığında en yülsek fiyat çıksa daha da hoş olur.
HamdiCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel tasarım fakat, şu eksiklik düzeltilmeli Fiyat/ Yaş / Kayıt Tarihi / Bitiş Tarihi sekmelerine tıklandığında veya domain adı yazan yere filtre atmalı atıyorum ben Fiyat sekmesine tıkladığımda en ucuzdan en pahalıy göstermeli tekrar tıkladığımda en pahalıdan en ucuza doğru. Diğer sekmelerin içinde yaşlıcan daha genç olan domain adı kısmında en düşük harf sayısından en uzun alan adına sıralamalı otomatik.
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serhat.com ne zaman düşer
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel ama eksik...
Ana sayfada Top 10, Top 20 Top 50 gibi seçenekler olsa veya en fazla site içi popüler olan ve popülerliği göre sürekli değişen 50 domain olsun. 200 abartı değil aşırı abartı olmuş
ahmetahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okununca kulağa hoş geliyor hayırlı olsun.
bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sitenin sade olması iyi fakat sektörel olarak kategori olması gerekiyor bana göre . ayrıca en çok teklif alanlar kısmı yapabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar / abiler.

Sizden ricam sitemizin tanıtım konusunu inceler misiniz?
https://www.r10.net/yeni-web-siteler...4128640-a.html

++

R10'da anasayfa öne çıkan reklamında sitenin reklamını yapıyoruz.
Sorum var ve açık artırma ile satılan domainler kategorisinde reklamlarım devam ediyor.

Tasarımda güncellemeler yaptık.

Yaklaşık ortalama şuan 580 civarı domain var.

Bu sayı zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor.. Genel olarak hesaplama yaparsak eğer site açıldığından beri satış yapılan domain adeti aşağıdaki gibi..