Arabamı yeni sattım, piyasanın da altına verdim. Şuan 1,8-2,2 milyona kadar çıkabilir, bu rakamlarda bir araba alabilirim.
Gel gelelim ülkenin içinde olduğu sıkıntılı durum, yarının belirsizliği, bir araca o kadar para bağlama konuları artık beni düşündürüyor.
Borca girmek istemiyorum, iş kaygısı yaşamak istemiyorum, gelir kaybı yaşadığımda endişe edip strese girmek istemiyorum.
Bu yüzden 220-320 bin lira bandında 2001-2007-2010 a kadar olan araçlara bakmaya başladım.
Valla gidip hiç o kadar para bağlayıp borca girmeye niyetim yok. Alırım tüplü benzinli otomatik 2001-2002 vs model bir orta sınıf sedan bakarım keyfime.
Araç alacak olanlara da tavsiyem kesinlikle bu yönde. Elinizde bulunan nakdi altına veya dövize çevirin, 2-3 yıl unutun buna sahip olduğunuzu.
Gidin orta sınıf 20-22 yaşında bir araç bakın emin olun bu söylediğim rakamlara bolca var.
Ne güvenim kaldı kimseye ne de kendime, gözüm de kesmiyor artık maalesef.
Aynı düşünceye sahibim hocam burada bir Elantra buldum 2006 model suriyelide adam ülkesine donecekmis 3 parça boyalı taksi geçmişi yok 223 bin km'de gümüş gri onu alacağım nasipse 240 bin TL ye verecek