@isininbasinda; hocam günlük 100+ shorts yükleyen var demişsiniz. Benim bildiğim kadarıyla youtube buna izin vermiyordu. Hatta kanalları kapatıyordu. Ben mi yanlış biliyorum yoksa bu kanal sahipleri farklı bir yol mu biliyorlar?
Hocam kanal ayarlarından gelişmiş özellikleri açarsan yükleyebilirsin. Ya resmi evrak yüklemeni istiyor veya kendi videonu çekip yollaman gerekiyor o zaman açılıyor gelişmiş özellikler. Evet eskiden günde bu kadar video yüklersen büyük ihtimalle 1 izlenme bile alamazsın hatta ip den dolayı diğer kanalların ve açacak olacak kanalların da ver zaman 0 izlenmede kalacak gösterim bile almayacaktı. Ancak şuan dediğim gibi böyle hocam baktınız 5-6 ay sonra yine aynısı olur belki yarın olur belki olmaz yani hiç belli olmuyor youtube için çok fazla ileri görüşlü olamıyorsunuz her an işler değişebiliyor o yüzden her yolu denemek lazım. Şuan çok fazla video atan ve özgün kanallar izleniyor spama düşmüyor ve videolarından para kazanıyorlar. Yani yani denemekte fayda var hocam ya nerede ekmek orada olmalıyız. Hani iş küçük olsa da para küçük değil 200k ya hayat standartı değişmeyecek çok az insan vardır bu forumda. Sırf bu yüzden sürekli denemeliyiz ta ki başarana kadar