@Coşkun Çetin; Bey tekrardan merhabalar,

İtem satış veya oyun parası satışları ile ilgili olarak daha önce operasyonel sürece dahil olduğum için söylemek istiyorum. Bunların takibi yapılamıyor. Şikayet üzerine işlem sağlanıyor. Alıcı veya satıcı tarafından. Zaten ödeme iki tarafın teyiti olduğunda gerçekleşiyor. Ek olarak operasyonel süreç dediğiniz gibi önemli. Oyun paralarının satışı zaten legal değil, yani oyun firmasından bunu talep etselerde oyunun işleyişini bozduğu için bununla ilgili geri dönüş sağlamıyor. Satıcı ürünü teslim ettiğine dair ekran görüntüsü veya video kaydı iletiyor, alıcı ben bu ürünü almadım derse satıcı bunu kanıtlamak zorunda.

Kulağa şuan zaten bu yapılıyor denilebilir fakat, ödeme r10 güvencesinde olduğu sürece iki taraf da birbirine sahtekarlık uygulayamaz. Burada paranın garantörü konumu r10 olmuş olacak. Alıcı ürünü teslim aldım dedikten sonra istediği kadar itiraz etsin nafile çünkü şartlar ve koşulları kendi kabul etmiş oluyor.

Burada en önemli unsur kimsenin maddi kayıt yaşamaması. r10 türkiyenin en kaliteli platformlarından biri fakat daha da kaliteli bir hale gelebilmesi için bu sistemin gelmesi mükemmel olur açıkçası.

@Coşkun Çetin; Bey siz ve ekibiniz en iyi şekilde kurgulayıp bu veya buna benzer bir sistemi hayata geçirebileceğinizi biliyoruz. Tüm kalbimizle de inanıyoruz. Bu konu üstünde durduğunuz da son mesajınızdan belli oluyor.

Tüm r10 ailesine iyi günler dilerim