Benimde sabit bir işim var sabah 8:30 akşam 18:30 fakat Önceliğin işini sevmek olsun ben işimi severek yapıyorum işimi severek yaptığım için bir kaç kişinin belki de yapacağı şeyleri tek başıma yapabiliyorum azim ediyorum çünkü.. Genç yaşta evlendim çocuğum yok fakat hedeflerim var.. Hayatta daima ne olursa olsun hedeflerin olsun hedeflerine doğru yönelik hareket et. Ben iyi ki evlenmişim diyorum çünkü bir yuvan var o yuvayı büyütmek için sürekli hedefler geliştiriyorsun evet bazen isyan edebiliyorum delirebiliyorum sabahlara kadar oturup ağladığımı da biliyorum fakat mecburuz.. Çalışmak çalışmak çalışmak.. Boş boş çalışmak değil ama bu hedeflere yönelik çalışmak yaşımdan büyük borçlar ödedim bu yaşlarımda bir çok sektöre girdim çıktım deneyim ettim fakat her ağladığım gecenin sabahında daha da hırslandım birşeyler yapmak için hep kendimi o şekilde motive ettim. Ama en önemlisi fazla düşünmeyeceksin rahat olacaksın relax yaşayacaksın ne kadar çok düşünürsen o kadar çok stres seviyen artıyor ve çalışma azmin düşüyor. Hedef belirle olumlu düşün çalış hayat bu döngüde devam etsin.. Bu kadar geç saatlerde uyuma bence seni aşırı yıpratır üç kuruş fazla kazanmak için bu kadar kendini yıpratman ileride sana büyük sorunlar açar bunu unutma. Ne kadar büyük derdin olursa olsun ne kadar dev olursa olsun asla ama asla geç uyuma en büyük tavsiyem bu olur sana. Kendini motive etmeyi de öğren nasıl motive olabileceğin taktiği bul en büyük güç en büyük enerji kendini motive etmekle başlıyor. Ayrıca nasıl yetişiyorum herşeyi planlı yapıyorum işe git işten çık akşam saat 19:00 eve git otur dinlen dışarı çıkacaksan çık çıkmazsan evde ki işlerle uğraş gün bitti.. Sadece haftalık izinler onları da güzel değerlendirmek için Hanımla birşeyler yaparak geçiriyoruz çünkü bir gün iznimiz var ve değerlendirebildiğimiz kadar güzel değerlendirmeye çalışıyoruz. Yoksa günün akışı hep sabit daima sabit.