ARKADAŞLAR ÖZELDEN DEĞİL SORU SORACAK ARKADAŞLAR BURADAN SORARSA AYNI SORULARI YANITLAMAMIS OLURUM HEMDE HERKES FAYDALANIR
Yanlış anlaşılma olmaması adına bgbg 0.90 -1.50 tl dir aylık izlenmesini 1000e bölüp 1tl ile çarparsanız kazandığı para ortaya çıkar oradaki kazançlar gerçeği yansıtmıyor hesap türkiye için bu şekilde yapılılır.
Dostlar bir zamanlar nasıl slime videoları youtube için çok ön plandaysa nasıl bir dönem asmr ön plandaysa şimdide size söyleyeceğim şeye youtube öncelik veriyor
Yukarıdaki kanal 20+ short videosu atıyor günde ayda 653m görüntülenme.
Birde şuna bakın günlük yüklediği video sayısı 100
AŞAĞIDAKİ KANALDA BİR ÖRNEĞİ
Arkadaşlar deli gibi shorts videoları atıyorlar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki bilgilerini vs istatistliklerini paylaşacağım kanalın videolarından yapamayacak adam varsa burada kafasına mermi atsın o derece söylüyorum
https://www.youtube.com/@paraisletmecisi/shorts
Şuradaki videolara bakın, ilk okulda powerpointten çok daha iyi slaytlar yapıyorduk. Sadece fotoğraf üzerine yazı arkaya ses
Yukarıdakı kanalın aylık izlenemsi bu leş gibi slaytlar ile 278m izlenme alıyor 0.80-1 bgbg desen 250k aylık para ediyor şöyle kanaldan 10 tane yaparım günde alırım eşimi çocuğumu annemi babamı böyle 10 tane kanal yaparım diyen varsa mutlaka denesin bu fırsatı kaçırmanızı istemem
Püf noktaları veriyorum dostlar.
Kesinlikle 2 ekran yapacağız mesela yukarıda bir video altta siz oalcaksınız bir tarafda video varsa bir tarafda metin olacak. Medya çoook revaçta Dünya için söylüyorum. Abi alın bi popüler olunca haberin videosunu aynalama yapın capcutta sorna 4 saniyeye bölün aralara görsel ekleyin 4 saniyeden fazla video peş peşe gelmesin videonun sesini mutlaka kısın arkada sizin sesiniz olsun mümkünse videonuzda olsun her konsepti böyle yapın
Videolar kesinlikle olabildiğince amatör olsun profesyonellikten uzak olun günde 40 video atacaksanız nasıl desem selfile yaparak açıklasın ekrana koyduğunuz videoyu videonun üzerine instagram postu gibi yazılar ile yazın ne yazacaksınız profesyonellikten olabildiğince uzak durun ama aşşşşırı özgün olmaya çalışın öyle bir video olsun ki sizden başkası bunu yapamasın

Sizin videonuz olsun sizin sesiniz olsun yazılar olsun vs %1000 özgün ve amatör olsun dostlar.
Yeni kanal açacak arkadaşlar için söylüyorum mevcutta bir kanalınız var ise yeni kanallar yeni insanlar çok daha fazla izleniyor yani youtubeye ilk defa üye oluyor gibi düşünün yeni bir numara alın turkcellin sitesinde 180tl galiba fiziksel hat kontorlu alın onu sms onayını ordan yapın münkünse vds alın kendi bilgisayarınızdan yükleme yapmayın.
Kanalı alır almaz özelliklerini kimlik ile veya video ile açın yoksa bu kadar shorts paylaşamazsınız.
Yukarıdaki kanallar gerçekten aşırı başarısız videolar ile insanların önüne çıkıyor sadece özgün-amatör-spam aslında spamda sayılamz da bu neyse şuanlık youtubede durumlar böyle gittiği yere kadar değerlendirmek isteyen arkadaşlar 1 den fazla kanal açarak şansını deneyebilirler bol kazançlaaaarrrr