Girişiminiz için tebrikler, umarım zamanla geliştirerek çok faydalı bir hale getirebilirsiniz. Engelli olmayan bireyler elbette ücretle sisteminize katılarak tüm sistemi desteklemiş olurlar; bunu da fikir olarak değerlendirin lütfen.
Ayrıca, daha önemli bir nokta olarak şunları söylemek istiyorum: ben crypto piyasasının hala yeterli derinliğe sahip olmadığı için manipülatif olduğunu ve dönem ve periyotlarla hareketler nedeniyle iyi bir sürekli kazanç kapısı olarak tek başına yeterli olmadığını düşünüyorum. Tam tersini iddia edenler sürekli alış veriş yaparak al sat ve kaldıraçla çoğu kez büyük kazançlardan sonra hüsrana uğruyorlar. Engelli arkadaşlarımızın bu tür sıkıntılar yaşamasını hiç istemem.
Bu piyasada uzak kalınmasını da istemiyorum. Hayatta en azından fiziksel olarak biz dezavantajla başlayan kişilerin bir şekilde bunu bertaraf edecekleri yerlere kanalize edilmelerinin kıymetli olduğunu düşünüyorum.
Bu açıdan ben madem böyle bir şey yapılmış bu eğitimlerin genel olarak al sat veya klasik crypto kasa ve psikoloji yönetimi gibi eğitimlere ilave olarak bir portföy eğitimi içinde tüm varlıklarla ilgili eğitim verilmesi şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum. bu şekilde daha durağan ve sürekli kazanç elde edilebilir ve bir meslek öğrenilmiş olur.
Başarılar diliyorum.