Merhabalar dostlar,
Öncelikle herkese iyi forumlar. Zor bir dönemden geçiyorum ve hali hazırda çalıştığım sigortalı iş maalesef giderlerime yetmiyor. Bundan ötürü çok sıkıntılı bir psikolojinin ortasındayım, özgüvenim bitik durumda ve aileme dahi yük olduğumu hissediyorum. Ki bu düşünceler 31 yaşındaki bir erkek için çok yaralayıcıdır, beni en iyi sizler anlarsınız. Ek iş olarak yapabileceğim, serbest işler arayışındayım. Sürekli olması halinde, sizler için uygun şartlarda iyi hizmetler sunabilirim. Hizmet sunabileceğim alanları aşağıya sıralayayım:
- İngilizce-Türkçe Çeviri (Asli mesleğim)
- Veri Girişi (daha önce yapmadım ancak kolaylıkla adapte olabilirim)
- Canlı Destek, Müşteri Desteği (Günümün neredeyse tamamı bilgisayar başında geçiyor ve ek olarak elim oldukça hızlı, ayrıca müşteri destek elemanı olarak 2 yıllık geçmişim var)
- Makale Yazımı (Daha önce SEO uyumlu makale yazımı sağlamıştım fakat uzun süre önceydi. Kolaylıkla adapte olabileceğim bir alan)
- Bilgisayar üzerinden destek olunabilecek, "angarya" olarak görülen ve el çabukluğu gerektiren her türlü iş.
Az çok demeden, bu maddelere uygun ya da ufak eğitimlerle kolaylıkla adapte olunabilecek her işe talibim. Zor dönemden geçen bir kardeşiniz/abiniz olarak ek bir gelir kapısı oluşturursanız, alacağınız güzel hizmetin yanı sıra bir de duacınız olacak.
Herkese iyi forumlar!