Şu an neyi savunuyosun ben anlamadım? Ortada bir yanlış var belkide yıllardır böyleydi? Ben ve bir kaç arkadaş bunu ortaya çıkarında tüm indexleri silmişler sence tesadüf mü? Daha fazla konuma yazma, dikkate almayacağım.
Ben basitçe şunu söylüyorum, bu bir açık değil ve ana siteye zarar vermiyor çünkü kopya site ana siteyle aynı domainde yer almıyor. Buna rağmen sanki ben sıfırdan bir şey keşfetmişim gibi davranman beni şaşırttı. Kopyaladığın LinkedIn paylaşımını zaten biz hazırladık, o paylaşım bize ait, yani bizim ekibimizin paylaştığı bir şeyi biz yaptık diye söylemen daha da garip ve şaşırtıcı. Durumla alakalı zaten paylaşımı yaptıktan sonra da T-Soft'a da bilgilendirme sağlamıştık.
Eğer gerçekten bunun ana siteye zarar verdiğini düşünüyorsanız ve eminseniz, dediğim gibi çok basit bir test yapılabilir. Üst sıralarda olan birkaç siteyi alalım, kopyalayalım ve alakasız bir domainin subdomaini olarak yayına alalım. Sonra birlikte bakalım reklam bütçesi veya SEO sıralaması üzerinde bir etkisi oluyor mu