Güzel ve aydınlatıcı bir yazı oldu hocam, tebrik ve teşekkür ediyorum.
Konu hakkında ki görüşüm sizinle aynı denilebilecek düzeydedir, öyle ki hiç bir şekil de ve de koşul da kusursuz bir yapı asla ve kata söz konusu edilemez, ki şu deyiş bu duruma bir hayli uyuyor açıkçası : "Kurallar kusursuz değil, çünkü onları yazan insanlar kusursuz değil." bu deyişe ithafen elbet tabii biz kullanıcı olarak ve de genel hatları ile her hangi bir yargının, sonucun illa ki kusursuz bir yapı da verilmesini beklemek nereden baksanız o bekleyen tayfa adına çıkmaz bir yola sokuyor, bunun yerine bana göre yapıcı ve de eleştirel olmak, bu çapta durumları olduğu gibi değil, daha çok kendi içimiz de düşünmek, bu konulara kafa yormak bilhassa belki de gelişime katkı da bulunmaktır.
Yazınız şahane, bana göre genel açıdan Moderatör ekibi şahane bir işleyiş içerisindeler ve yine bana göre olması gereken yapı şu anda işliyor, ki Coşkun hocam gelişmeler olduğunu dillendirdi, buna istinaden sürekli güncelleme yapan bir yapı kısa vade de çöküşe asla uğrayamaz, Yönetim ve de kurucu ciddi anlam da bilgili ve de deneyim sahibi, ben şahsen R10.net'i seviyorum.
İlk R10.net'e dahil olduğumda haksız bir şekil de R10.net'in aleyhine bir yazı yazmış kişinin mesajını beğenmiştim, tek ban yemem ondandır, ardından zaten n'apmam gerektiğini, nasıl davranmam gerektiği idrak etmiş bulundum, daha çok o ban olayından sonra nerede yanlış yaptığımı fark ettim ve de buna göre hareket edip, artık tekrarlamadım, kimi zaman bir şeyi anlayabilmek adına maalesef o yanlış olayın yaşanması icap eder, bu bir nevi benim açımdan çözüm odaklı ve de aydınlatıcı bir ban olmuştu.
Yazı için tekrar teşekkürler hocam, sağ olun., 😇🙏