Az daha sabır
Platform arka planda güncelleniyor. Bu süreç tamamlandığında hızlıca yeni geliştirmelere geçeceğiz.
@FastPHP; sağ olsun, bu konular üzerinde çalışıyor.
Yeni kurguda (örnek, kesinleşmiş değil) negatif ticaret puanı şu şekilde işleyecek:
- Ticaret Puanı, doğrudan görünmeden önce moderatör paneline düşecek.
- Moderatör, işlemin doğruluğunu kontrol edecek:
- Bu kişi gerçekten X kişiden/firmadan hizmet aldı mı?
- Dekont, yazışma vb. kanıt var mı?
- 1 gün boyunca ulaşamadı mı?
- Destek alamadı mı?
- Sorun çözüm odaklı ilerlemedi mi?
- Otomasyon, gerekli soruları soracak ve görselleri toplayacak.
- Kanıt yoksa yayınlanmayacak, doğruysa ve haklıysa hızlıca onaylanacak.
- Onaylandıktan sonra negatif puanı yalnızca veren kişi kaldırabilecek.
memnuniyet ve hizmet kalitesi için ayrı bir sistem gelecek o üyenin profilinine girildiği zaman gözükecek ve ticaret puanından bağımsız olacak.
Hocam sizin bu güncel fikir ve de düşüncelerinize cidden hastayım, umarım size bir şey olmaz, harbi bel kemiğisiniz forumun, durum hakkında ciddi yaptırımlar nezdinde dahil edildiğinde kullanıcılar bir den fazla kez durum odaklı düşünmeye yönlendirilebilir, tehdit nezdinde kullanılan bu durumların sonlanması adına yapılan bu girişim etkili olacaktır kanaatindeyim, durum hakkında moderatör ekibine ek işlem hacmi çıkacak, daha fazla gönüllü moderatör gerekebilir bu çapta.
İlk değil hocam daha öncede forumdan biri tarafından tekerlikli sandalyeye mahküm edilecektim adam açık açık bacaklarına sıkacağım yürüyemeyeceksin diyordu. Bildirdik ama hiçbir şey yapılmadı. Zaten bunlar boş balon. Benim kimseden korkum yok alınacak bir canım var dayak da yesem korkmam. Kısacası çoğu klavye delikanlısı.
Hocam sizin iş cidden çok sıkıntı sanırım, Ölüm tehditi nedir, çok tuhaf insanlar var, ne kadar klavye odaklı devam etseler dahi bu tarz söylemlerin kimseye bir faydası olmayacağını bu çapta kendilerine zararı olacağını bilhassa düşünmeleri gerekir, ancak öfke ve de sinir dahilinde edilmiş laflar bunlar, keşke durumu kendi içlerinde düşünseler de ona göre konuşmalarına dahil etseler, bir ürün de sıkıntı yaşıyorsun diye tüm hayatı hepten yok edici bir tavır sergilemek bana zirve absürt geliyor her zaman.