Her ne kadar
yatırım tavsiyesi vermesem de analizlerime güvenip kendi özgür iradeleri ile işlemde olanlar için bilgi ve uyarı niteliği taşımaktadır.
Ne durumdasınız? Kademeli kar almayı unutmayın!
Bu market böyle alıştırır alıştırır birden çakar gerçi Hazine Bakanının 50 baz puan tahmin haberi biraz daha FOMO latır da biz yine de sağlamcı gidelim. Herşeye hazırlıklı olmak da yarar var.
Yine nokta atışı analiz yaptık çok şükür. Benim analizimle işleme girdiyseniz sorumluluk hissettim bilgi vermek istedim.
Mutlaka KAR ALIN ve StopLOSS bölgesini yukarıçekin eklediğiniz margin varsa da çıkartın başka işlem bakın %100 başarılı işlem yönetmiş oluyoruz bu saye de bu işlem de BONUS olarak %0 zararla kapanmış olacak.
VAH Bölgesindeyiz. Burası ( VAL-POC-VAH) tepe bölgedir o nedenle KAR seviyesidir.
VAH (Value Area High) Değer bölgesinin üst sınırı. Fiyatın işlem hacminin %70lik kısmının üst tarafındaki sınır demektir.
Peki ne olur burada_?
Kısacası, VAH bölgesinde fiyat artık pahalı bölgede sayılır ve alıcılar bu seviyede yük azaltır, satıcılar ise devreye girebilir. Ama eğer hacim güçlü ve momentum yukarıdaysa, kırılım sonrası değer bölgesini yukarı genişletebiliriz.
Not: Bu arada bu bilgiyi takip eden arkadaşlar da haber vermiş olayım, Solana Balinası hacim arttırdı 83.04M$ ve margin ekleyerek Liq Price'ını 61.98'e çekti. .... yani çooooook uzak sahillere kaçtı.
Eğitim niteliğinde dip not olsun sizlere
Analiz haberim :
https://www.r10.net/kripto-paralar/4...jik-yorum.html
Bol kazançlar dilerim.
Saygılar.