Yanlış anlamayın ama net fikrimi söyleyeyim. İki tarafında haklı olduğu yönler var ama bazı anlaşmazlıklar önceden önlenebilir. Yükselme garantili backlink paketi. İlk sıra yada sayfa garantili SEO hizmeti bu forumda oldukça mutlaka anlaşmazlıklar çıkacaktır çünkü insanlar kendi kontrolunde olmayan bir şeyin garantisini sunmamalıdır ve sunamazlar. Google yöneticisi John Mueller gelse ogarantiyi veremez bu yüzden R10 lütfen bu konuda aktif olsun ve bu gibi vaatlere karşı konu sahibi ile konuşarak ortak bir yol ile çözüm bulsun. Ben SEO hizmetini mesela verecek konu açmıyorum ve kurumsal plus almıyorum neden? çünkü bir kişi bu işi garantili yaptığını söylüyor müşteri konuda bilgili değil neden beni seçsin ki? bunlar kendi bildiğim şeyler üzerine yorumumdu. Bir de buradan bir arkadaştan Quilbot hesabı aldım inanın 3 kere kullanmadım alana kadar sürekli erişebileceğimi söyleyen arkadaş ben ürünü kullanamayınca cevap vermeyen bu hizmet zaten 30-40 tl ne bekliyordun diyen birine dönüştü, dolayısıyla bazı hesapların satılması da imkansız olabilir. Adobe mesela bu da sorunlu bir ürün bir kere denemek için aldım 3 günde teslim etti hesabı o da süresinden erken bitti. R10 havuz hesabı yapıp parayı üstüne tabiki almayacak o kadar prosedürle uğraşamaz ama bazı satışlar yada hizmetlerde idda edilen faydayı yerine getirmek imkansız bunu kontrol etmek zorunda. Keza 15 bin 30 bin 60 bin TL'ye eğitim satan arkadaşlar var hepsini töhmet altında bırakmayayım ama bunlarında bazılarının vaadlerini karşılayabileceğini düşünmüyorum. Bu şekilde eğitimlere bir mod yada administrator tarafından kontrol şartı getirilmeli diye düşünüyorum özellikle 5 bin tl nin üzerindeyse daha atıyorum 15bin tl ise eğitim satıcı 1.5milyon tl getiriyi kendi kazandığını göstermeli ayrıca sistemin uygulanabilir olduguna admini ikna etmeli gibi. Kıssadan hisse hizmet kalitesini yükseltmeye çalışmalı R10. Bir de çok önemli olarak iade yapılınca negatif trade görünmese bile kaç kişiye iade yapıldığı gözterilmeli sonuçta iade alana kadar o hizmete güvenip inanıp insanlar vakit ve nakit kaybedebilir.