hocam ağzınıza sağlık inanın tam kelime kelimesine anlatmak istediğim olay bu aslında inanın bir senede ben kendim o kadar çok kişi ile çalıştım o kadar çok fazla para verdimki faturaları bile duruyor inanın haddinden çok fazla para yatırdım buda benı doğal olarak yordu bi sene içerisnde kendim artı olarak site kurma kanva photoshop ürün içerik anahtar kelime vs baya bi ksımı uyguluyorum öğrendim geliştridim ama seo konusunda belirli bi yol politikası olmadığından net bi bilgi sahibi değilim inur demirel ile bile çalıştım ama isteğim artık dışarıya para aktarma konsunda durmak asıl isteğim bi ekip yada arkadaş bulup beraber yol izlemek çünkü ben 2004 yılından beri sektördeyim 2017 yılında ilk kendi mağazamı kurdum webden de yürümek istiyorum çünkü kar marjları kalan para o akdar güzel ve tatmin ediciki ama bi seneden fazla başaramadım bunu ama başaracağımada inanıyorum çünkü burada gele pasta inanın bakın araştırın 10 kişiye bile yetecek büyklükten ben kendimi assos altınbaş zen gibi fimalarla zaten asla ve asla kıyaslayamam ama bildiğim 4-5 mahalle kuyumcuların yaptığı işleri bildiğimden zaten yırtınıyorum tabiri caizse ama inanın genel olarak herkes gününü kurtarmanın peşinde aslında gelecek odaklı sermaye gibi düşünün bu işi