100 TL hizmete şikayet konusu açılabilir. Fakat insanları para kazanacağım diye kandıran kişilerin - trade ile ifşa edilmesi normaldir. Sonuçta bu platform her ne kadar güvenliğe önem verse de sahtekarlığın önüne geçmek için bazı önlemler almaktadır. Sorunlu insanlar haricinde bu sistem kişilerin haklarını korumaya yöneliktir. Biz eski üyeler bu tür durumlara alışık olduğumuzdan ona göre ticaret yapıyor herkesle iş yapmıyoruz. Son senelerde çok problem olmaya başladı oda ticaret puanı kasacağım diye herkesin önüne geçmeye çalışıp tecrübeleri dahi olmadığı halde insanlara ben yaparım diyerekten bilmedikleri işe girdikleri için yakın sürede şikayet konusu haline geldi bu durum. Dürüst satıcılar da var dürüst müşteriler de ona göre ticaret yapılması lazım. Ayrıca bu açıklamalar şahsa değil geneledir.
Dedikleriniz doğru ama kurunun yaşının da yaş da yanıyor hocam.
Düzelmez kardeş kaç kere insanlar söylüyorda hep havada kalıyor.Yönetim bildiğini okuyor burda...
Ben aksiyon alacaklarını düşünüyorum. Yönetici emin ol senden benden bu tarz konulara daha duyarlı.
Ölüm tehditleri
Sorma