bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki sizde malzeme çıkarabilirsiniz bende çıkarabilirim bu art niyetli olması durumunda yapılacak şeyler. Bir cümleye indirgemem genelde hocam. Herkes hata yapabilir onda da sorun yok Serter hocam. Hatanın şekli benim için önemlidir. 1. kez olan birşeyse bu hatadır. Aynı şey 2. kere yaşanıyorsa kaza , 3. kere yaşanıyorsa tercihtir. Bazi arkadasların tercihi bu sekilde diyelim.
Ayrıca sizi mod olmadan evvel açtıgınız konular ve uzun yazılarınızla tanıdığım için yarın obur gun benden bir konu hakkında bilgi almak isteseniz nazik ve açıklayıcı olacagınızdan son derece eminim. Sizin tercihiniz bazi arkadaslar gibi değil tabi.
Sizin gibi mod sayısı artarsa zaten çoğu sorun çözülür hocam. ( bu da yalakalıktan değil çok uzun yazdığınız için çoğu kimse okumuyor ve isyan ediyor) okunma oranı dusunce itirazlarda azalır diye dusunuyorum
Şaka bir yana adaletli olabileceğiniz izlenimi ve güven veren yapınız var ondan dolayı saygımı kazandığınız için sizin gibi modlar artarsa sorun çözülür diyorum.
Konudan yavas yavas uzaklasma vaktim geldi.
İyi aksamlar Serter hocam ve r10
Not: Mod hakkında başlıklı konuyu görünce kaçırmak istemedim Serter hocamla beraber gözlerinizi agritmis olabiliriz hakkınızı helal edin
Selam olsun,

iyi geceler mi iyi sabahlar mı bilemedim ama hangisi uygunsa o olsun.
Hatalar hep olur, bu eleştirilerden illaki dersler çıkartılır ya da yersiz görülür.
Ben ne R10 ne sizin ne benim kusursuz olduğunu iddia ettiğimizi zaten düşünmüyorum.
Eleştiriniz not alındı ve ileteceğim

Zaten bana ihtiyaç yok okunmuştur.
Eksikliği olmayan bir platform olması hayal bile edilemez, eksikliği olmayan üye de hayal edilemez.
Siz benim dediklerime ben sizin dediklerinize saygı duyar samimiyet sorgulaması yapmayız zaten geriye mesele kalmaz.
R10 dediğiniz canlı bir biyolojik canlı değildir ki hep aynı kişi olsun.
Bazen sizin gibi mutsuzdur, bazen mutludur, bazen sinirlidir bazen neşelidir.
Sizin gibi zira burası bir forum ve modlar insandır.
Sizin yaptığınız gibi hataları olabilir, olacaktır.

Kendinizden farklı görmeyin derim bir dost olarak.
Nasıl ki her haliniz bir değilse biraz öyle düşünün.

Benim gördüğüm insanlar R10 diye bir canlı organizma görüyor ama R10 çok hücreli bir canlıdır hepimiz gibi.
Hoş göreceğiz ve kişisel algılamamalıyız birbirimizi