serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Yani aynı noktalardayız aslında.
Hatasızlık, sıfır eksiklik böyle şeyler mümkün değil hatta kim iddia ediyorsa kaçmak lazım.
Ben genel niyete bakarım.
Mesela sizin yazdıklarınızda istersem hata ya da yanlış bulabilirim, sizde benim yazdıklarımda ama genel niyet iyiyse hoş görür konu bile etmeyiz ki etmediniz, etmedim.

Yoksa detaya girersek siz şu cümlede şunu mu demek istediniz sizin niyetiniz şu muydu diye girdiğimizde laf bitmez ki.
Ben sizin samimiyetinize güvenirim eğer farklı anladığım bir konu varsa ya iyi niyete veririm ya makul bir sebebi vardır derim.
Yoksa inanın şu yazdıklarınızdan onlarca malzeme çıkartırım sizde öyle elbette çıkartısınız.
Burada önemli olan samimiyettir yoksa hatasızlık sıfır hata toleransının anlamı yok.

İnanın sizin yazdıklarınızı incelesem şimdi birçok hata/yanlış diyeceğim şey bulurum
E bizim sizden ne farkımız var bizimde olur.
R10 hata yapar, siz hata yaparsınız, ben hata yaparım yani bunları kişiselleştirmemek lazım bir cümleye indirgememek lazım.
Tabi ki sizde malzeme çıkarabilirsiniz bende çıkarabilirim bu art niyetli olması durumunda yapılacak şeyler. Bir cümleye indirgemem genelde hocam. Herkes hata yapabilir onda da sorun yok Serter hocam. Hatanın şekli benim için önemlidir. 1. kez olan birşeyse bu hatadır. Aynı şey 2. kere yaşanıyorsa kaza , 3. kere yaşanıyorsa tercihtir. Bazi arkadasların tercihi bu sekilde diyelim.
Ayrıca sizi mod olmadan evvel açtıgınız konular ve uzun yazılarınızla tanıdığım için yarın obur gun benden bir konu hakkında bilgi almak isteseniz nazik ve açıklayıcı olacagınızdan son derece eminim. Sizin tercihiniz bazi arkadaslar gibi değil tabi.
Sizin gibi mod sayısı artarsa zaten çoğu sorun çözülür hocam. ( bu da yalakalıktan değil çok uzun yazdığınız için çoğu kimse okumuyor ve isyan ediyor) okunma oranı dusunce itirazlarda azalır diye dusunuyorum
Şaka bir yana adaletli olabileceğiniz izlenimi ve güven veren yapınız var ondan dolayı saygımı kazandığınız için sizin gibi modlar artarsa sorun çözülür diyorum.
Konudan yavas yavas uzaklasma vaktim geldi.
İyi aksamlar Serter hocam ve r10
Not: Mod hakkında başlıklı konuyu görünce kaçırmak istemedim Serter hocamla beraber gözlerinizi agritmis olabiliriz hakkınızı helal edin