bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler Serter hocam
Bir olay olmuş olabilir hızlıca halledilmek isteniyorda olabilir fakat bir kişi birşey ile suçlanıyorsa ve o suçlanan kişi gereken açıklamayı yapıyorsa buna istinaden de ilgili kişi(mod) ' Tamam daha yazmanıza gerek yok ' dememeli. Ben daha ne ile suçlandığımı bilmeden belge istenip gonderdikten sonra bu tarz davranışlar bana göre yanlış ve etik dışıdır.
Ayrıca istenen belgelerin kvkk kapsamında olup olmadıgıyla bile ilgilenmemeleri cok ilginc bir durum.
Evet yapılmak istenen belki güzel birşey keşke R10 'da her alanda denetim olsa ve kendimizi daha guvenli hissetsek.
Bir de forumda genelde aktif olan biri olarak bazen üyelerin konuları veya mesajları siliniyor. Çoğunluğu sebebini ogrenmek için başka bir konu açıyor. Sonra açılan konuda cevap verildigi oluyor veya bazen cevap verilmeden o konununda silindigi oluyor. Bu tarz olaylarda da dogal olarak üyeler cephe alıyor.
Lafimin sonuna gelmişken aklıma gelen birşeyi daha söylemek isterim
Forumda satilan eğitim, e book , para kazandırma vaatleri içeren otomasyon sistemlerinin veya herhangi bir şeyin metodu satılırken bu tarz şeylerin ilgili kategori modlarının veya genel modların onayından geçmesi gerekiyor.
Onaydan geçmeden açılan konularda hep kullanıcılar para ve zaman kaybına ugruyor. Bu tarz şeylerde güvensizlik katıyor cogu üyede. Bunun için konu linki veremeyecegim ama hem şikayet hemde çözümlenmiş şikayetlerde oldukça benzer konular var takip eden üyeler tahmin edecektir.
R10 un hiç mi güzel yanı yok kardeşim diyen olursa da;
Serter hocamın konusunda eleştirel olmayı daha çok seviyorum ondan dolayı iyi yanlarına değinmedim.
Selam olsun,

Eleştiri kaliteyi arttırır yeter ki yapıcı olsun
Sizinkiler gibi eleştiriler baş tacıdır.
Sadece bu eleştirileri yaparken atıyorum 50 kişinin 200.000 üyesi olan platformda iletişim aksaklıklarını iyi niyetle görmek lazım gelir.
Yani sizde sıfır hata ile müşterilerinizle iletişim kurduğunuzu iddia etmiyorsunuzdur sanırım
Sıfır hata, sıfır eksiklik, mükemmellik insan kendine yakıştırsa bile mümkün olan bir şey değil bence burada önemli olan şey genel niyettir.
Siz kabalık diyebilirsiniz, kırıcı diyebilirsiniz ben diğer sorun yaşayan üyelere vakit ayırmak için hız diyebilirim.
Herkes kendini öncelediğinden ki hakkıdır nezaket bekleyebilir lakin yazışma ortamında yazdığım gibi mimikler, temaslar olmadığından bazen cümleleri farklı anlayabiliyoruz.

Benim konularda eleştiri ana unsurdur ama objektiflikte ana unsurdur.
Kendi işlerinizi yapacaksınız artı forum düzeni artı günlük yaşam.
Ben şahsen niyet konusunda yazdım inanabilirsiniz, inanmayabilirsiniz ama niyet iyi oldukça detaylara çok takılmak insanı detaylara hapseder.
Evet keşke herkes herkese sınırsız vakit ayırabilse, nezaketi öncelese ama sizde de olduğu gibi herkes bazen hatalı cümleler kurabilir.

Bence siz birazda güzelliklerden bahsedin yoksa neden burada kurumsal plus olasınız değil mi?

Hata dediğiniz ya da eleştirdiğiniz şey hitabet.
Yazılı iletişim ortamında bana inanırsanız bunun çözümü yoktur.
Ben bu sözleri size hak verir tebessümle yazıyorum ve keyifle ama siz çok ciddi ve şöyle diye anlayabilirsiniz.
Yazmak istediğim biraz bu.
Başka şey yazmanıza gerek yok derken siz bir anlam yüklüyorsunuz, bir mimik ve tavır yüklüyorsunuz ama o yüklediğiniz doğru olamayabilir.
Bir arkadaşıma yazar gibi yazdım mesela ama benim nasıl yazdığım değil sizin ne hissettiğiniz üzerine algılayacaksınız.
Bence yazılı ortamda çok takılmamak laızm.