serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Ayrıca bir selam daha vermek isterim size

Evet, haklısınız ama işte karşılıklı empati biraz hepimizde eksik.
Mesela bugün onlarca konuyu inceledim bazen kısa net olması bakımından hızlı yazmaktan o his oluşabiliyor.
Yeni bir mod olarak en çok bize "mutlaka iletişim kurun insanlara durumu izah edin" deniyor ama bazen biz yapamıyoruz bazen yazıştığımız için mimik ve temas kuramadığımızdan yanlış anlaşılma olabiliyor.

O sert dediğiniz tavır ise bana inanırsanız genelde şerhini düşüyorum hızlı olmak adına ve haklısınız.
Hız felakettir

Benim yazabileceğim tek şey iyi niyet konusundadır.
Bazen hızlı karar verilmesi gerekiyor ve açıklama eksik olabiliyor ya da yazım sert gibi oluyor ama aslında benimde eleştirdiğim nokta buydu.
O cevap için arka planda 10 dakika konuşulurken bu cevap verilirken bunun hissettirilmesi laızımdır.
Teşekkürler Serter hocam
Bir olay olmuş olabilir hızlıca halledilmek isteniyorda olabilir fakat bir kişi birşey ile suçlanıyorsa ve o suçlanan kişi gereken açıklamayı yapıyorsa buna istinaden de ilgili kişi(mod) ' Tamam daha yazmanıza gerek yok ' dememeli. Ben daha ne ile suçlandığımı bilmeden belge istenip gonderdikten sonra bu tarz davranışlar bana göre yanlış ve etik dışıdır.
Ayrıca istenen belgelerin kvkk kapsamında olup olmadıgıyla bile ilgilenmemeleri cok ilginc bir durum.
Evet yapılmak istenen belki güzel birşey keşke R10 'da her alanda denetim olsa ve kendimizi daha guvenli hissetsek.
Bir de forumda genelde aktif olan biri olarak bazen üyelerin konuları veya mesajları siliniyor. Çoğunluğu sebebini ogrenmek için başka bir konu açıyor. Sonra açılan konuda cevap verildigi oluyor veya bazen cevap verilmeden o konununda silindigi oluyor. Bu tarz olaylarda da dogal olarak üyeler cephe alıyor.
Lafimin sonuna gelmişken aklıma gelen birşeyi daha söylemek isterim
Forumda satilan eğitim, e book , para kazandırma vaatleri içeren otomasyon sistemlerinin veya herhangi bir şeyin metodu satılırken bu tarz şeylerin ilgili kategori modlarının veya genel modların onayından geçmesi gerekiyor.
Onaydan geçmeden açılan konularda hep kullanıcılar para ve zaman kaybına ugruyor. Bu tarz şeylerde güvensizlik katıyor cogu üyede. Bunun için konu linki veremeyecegim ama hem şikayet hemde çözümlenmiş şikayetlerde oldukça benzer konular var takip eden üyeler tahmin edecektir.
R10 un hiç mi güzel yanı yok kardeşim diyen olursa da;
Serter hocamın konusunda eleştirel olmayı daha çok seviyorum ondan dolayı iyi yanlarına değinmedim.