hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uye olarak bellı asamadan gecmıyosun hocam burada 2 gunluk uyeler kurumsal uye alıpda vurgun yapıp gıdenlerde var ne bı tıcaret ne bı konu acmıssın daha ılk konunda once ısımı yapın paranızı ben verırım dıyosun tıcaretı buradakı bı arkadasla yapacaksan once profıllerı analız etmelısın neyse bven yapmıyorum zten yapan arkadaşla halledersın
Şimdi sana R10 ilk açıldığında burada ki üyelerden biriyim dersem muhtemelen inanmayacaksın ama bu doğru fakat bunu şimdi sana ıspat edemem. 10 yıllık bir geçmişten bahsetmiyorum daha fazlasından bahsediyorum.
Vurguna gelince 6 site tasarlattım burada ki arkadaşlardan birine tek bir gün sorun yaşamadım ancak makale yazdıracağım bir arkadaşın ne kadarı doğru ne kadarı yalan 10 gün beklemişliğim var ve hala dönüş sağlamamıştır.
Benim gibi gerçekten iş vermek isteyip parası ile çok rezil olmuş insan olduğuna eminim.
Kiminle konuştuyam arkadaşın AJANS ve elemanları olduğuydu.. Hakkından fazlasını isteyerek arka planda işi başkasına yaptıran kişilerlede karşılaştım. Şimdi kusura bakma ağzı yanmış biri olarak ben kendi tedbirimi alayım..
Ayrıca dünyanın hiç bir yerinde önce para sonra iş diye bir anlayış yoktur sözleşme haricinde.