kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chp : Özgür özel ile süreci daha iyi yürüttüğü görülüyor. Muhalefet olduğunu hissettiriyor.
Eski Chp'de eleştirecek çok konu vardı , özgür özel ile bunlar oldukça azaldı.
Hoş bunda akpninde rolu var chpyi suçlayacak bir şey bırakmadılar

Akp : Adında Adalet ve kalkınma var fakat isminin tersine hareket ediyor. Ülke kalkınmak bir yana geri gidiyor , Adalet meselesine hiç girmeyeyim.
Nereden nereye.

Aslında akp yönetim biçimi çokta değişmedi sadece elindeki güç ve imkanlar arttı. Cumhurbaşkanımız bildik bileli klasik bir vatandaş gibi ülke yönetiyor.
Rastgele bir vatandaşı Cumhurbaşkanı yapın benzer şekilde yönetir. Amcasının oğlunu bir kuruma başkan yapar , komşusunu başka bir kuruma , şöförünü bir başkasına.
Sadece biz dedikleri için sadece artık iş o kadar tekelliğe döndüğü halkın büyük bir kesimi ezilmeye başladı.

Sonuç olarak iktidarın değişmesi ülke adına faydalı olacaktır. Akp hatalarından ders çıkarıp sonraki süreçte tekrar rekabet edebilir. Fakat akp kadrolarının büyük kısmını yeni iktidarın temizlemesi gerektiğini düşünüyorum. Sebebini başım belaya girmemesi için yazmayacağım.
Ama bu siyasi tartışmaya giriyor
Sadece kendi partimizi eleştiricez.
Herkes kendi partisini eleştirsin lütfen.
Bence özgür özel de de pek çok eleştirebilecek şey bulabilirsin.
Ben eleştirmiyorum çünkü siyasi tartışma değil kendi partimizi eleştiriyoruz konuda
Şimdi mesajını tekrarlayalım mı?
Özgür özelde ufakta olsa birşeyler eleştir. Yada chp nin siyasetinde... Yada chp belediyesinde...
Birşeyler bul. Yapabilirsin güven bana

Siyasi tartışmaya çevirmeyecek bir ipucu vereyim. Mansur'un cbaşkanı adaylığı yerine bu kadar erken başka bir belediye başkanını aday göstermek doğru muydu? Mansuru küstürmüş olabilir mi?
Aile içi konu olduğu için (mecazen) ben ipucu vermek istedim.
Sence iki forvetim var diyen birinin lig başlamadan birini as diğerini yedek göstermesi doğru oldu mu?
Doğru ama bende başka bir konuyu eleştireyim diyebilirsin.
Unutma sadece kendi partin.