Eleştiri parti bazlı değil yaptıkları bazlı sanırım doğru anladıysam. Tek satıra sığdıramıyorum
Partimi eleştiriyorum. Bu internette yaptığım ilk eleştiri olacak sanırım. Uzun oluyor hakkınızı helal edin.

Eğitim sistemi üzerinden gideceğim. Bilişim Teknolojileri 6. sınıfların dersine giriyorum. Ücretli öğretmenlik yapıyorum. Alanımda eleştireyim.
Eğitimde adalet dediler. Herkesi üniversite mezunu yaptılar. Bu kadar mezuna iş hiçbir yerde bulunmuyor.
Ortaokul için konuşuyorum.
Çocukların eğitim hakkını elinden alamazsınız dediler, okuldan atma kalktı. okul değiştirme geldi. Okul değiştirmeyi ilçe milli eğitim kabul etmiyor. Sonuç "cezasızlık algısı"
Cezasızlık algısı sonucu çocuk "ne yaparsam yapayım disiplinle okuldan da uzaklaştıramıyorlar, atamıyorlar" diyor ve bu çocuklar diğer çocukları yoldan çıkartıyor, okumasına engel oluyor, zorbalıyor ve elimizden birşey gelmiyor. Bu çok ciddi bir sorundur.
Sonuçları bu çocuklar yetişkin birey olunca ortaya çıkacak. Eğitim sisteminin disiplin kısmı ile ilgili konuşulabilecek kısımları var ama tek satır demiştin kısa kestim