redheads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun. hosting firmasıyız kisvesi altında data hırsızlığı yapan hesaplar var maalesef. başınıza bu gelmiş olabilir.

burada benzer bir deneyimi faal olarak satış yapmaya devam eden bir hesap bana da yaşattı.
oyun sunucumuz için iş birliği yapmak amaçlı iletişime geçti. test hosting verdi ve özel ücretli yazılımımızı sunucuya yükleyip test ederken vds'e giriş yapmıştı.

Ertesi gün gördük ki, bizim özel sunucumuz sadece ismi değiştirilerek ne tesadüftür ki bu arkadaşın hostingine ait bir ip'de yepyeni bir oyun sunucusu olarak kopyalanmış
olayın arkaplanını öğrenince bu arkadaşın bunu meslek edindiğini öğrendik. yani hosting satışı onun için sadece bir araç...

Dürüst firmalar üzerine alınmasın lütfen. Zira bu bahsettiğim hesaba firma falan demiyorum.
Güncel olarak birçok hostin firmasıyla çalışıyorum. Gerçekten işini doğru yapan firmaları seçmek lazım ve özel datalarınızı güven vermeyen yerlere asla yüklememelisiniz.

eğer aynı firmaysa kimin nasıl yaptığı belli yani. aynı firma değilse de bu ihtimali göz önüne alın derim. zira değiştirdiğiniz güncel şifreye erişimi olabileceklerini unutmayın.
Hocam bahsettiğim firma r10da bile defalarca teşekkür konusu açılan bir firma kaliteli bir firma yani son zamanlarda VDSlerini de baya geliştirdiler o yüzden zaten isim vermeden sormak istedim