Dogukanex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ilk önce kafada bitirmen gerek ve su mantıgı unutma sen sisteme 3 veriyorsun adam sana 2 verip sen 5 diye çekiyorsun gene yatırıp batınca bu sefer battıgınu geri almaya çalışıyorsun sanıyorsun ki kazanıyorsun devamlı batmak ve devamlı geri alma mücadelesi aslında sistem basit göz alıcı animasyonlar seni ceken bonuslar vs diye internette gördügün kazanma videoları da yalan hepsi adamlar sisteme dahil etme pesinde o site vermiyorsa bu siteyi deneyeyim demekte yanlıs hata sitelerde değil senin kafanda olıyor zarar neyse kalsın daha fazla dibe düsme sana bir piramit atayım anlarsın zsten

1 . En üst site sahibi ( isletici sadece kazanan)
2 - 3 - 4 batan
5 - 6 - 7 - 8 batan
9 - 10 - 11 - 12 - batan

2 - 12 arasındaki üye yani batan örnegin sen 12. Numarasın ilk başta kazandın ya 2 - 11 deki batan kullanıcıların paralarından veriyorlar ceplerinden değil sonra ne oluyor kazandım diyip gene oynamak aslında hırsımıza 3 ü 5 yaptım 5 i de 10 yapayım düsüncesindeyiz madem 1 kez kazandın veya 2 3 kez sonrası niye hep batıs çok basit sistem sana başta kazandıracak ki sen daha çok sisteme para sok en sonunda elinde ne varsa alsın diye adamlar bu sistemi zarar etmek için acmıyorlar sonuçta para kazanmak için acıyorlar kazandıgın gün battıgın gündür kısaca derler hocam sistemi anlamıssındır
Kaldırac islemi de kumardır

En iyi cözüm bunu anlaman ve paranı oraya buraya vs vermek yerine ilk önce burçlardan kurtulmak paranı hep doğru şekilde yatırımda da kullanabilirsin site al site işlet uygulama al uygulama işlet kafanı hep yor düsünmeye zaman kalmasın başka şeyler
teşekkür ederim

bunun farkında olduğum halde devam etmem içler acısı

elimden geleni yapacağım

hesabımı kapattım zaten

altcoin sepeti dışında bir yatırımım yok mevcut olarak