Hala cevap bekliyor olman saniyesinde cevap almanı gerektirmiyor. Bazılarımızın aksine işlerim var ve çalışıyorum. Neyse sorduğun soruya gelecek olursak "haberlere baktığınızda oğlu karısıyla kaçan,öz yiğeniyle ilişki yaşayan,evlatlığı ile kaçan vsvs bir sürü iğrenç insan var. İslam bunları engellemek için sınır koyar.mesele bu kadar basit " cümlesi bile neden yanlış olduğu konusunda düşüncenizi belli ediyor. İleride tacizci vs gibi durumlar olabilir düşüncesi ile bir çocuğu sıcak aile yuvasından mahrum bırakmak bana çok sağlıklı bir düşünce yapısı gelmiyor. Ben yazdıklarımın her zaman arkasındayım mahkemede ne diyeceksiniz hakaret vs olmadan düşüncelerime itiraz etti davacıyım mı diyeceksiniz
işte böle çevirirsin laflarını
islamın koyduğu engeli iğrençlik zannedecek kadar bilgisizsen ,otur oku öğren. sen islamın iğrençlikleri engellemek için koyduğu sınırları iğrençlik zannedecek ve bana da ithamda bulunacak kadar bilgisiz birisisin.
bir de hakaret olmadan diye not düşmüşsün. iş ciddiye binince hakaretlerinin üzerine örtme çabanı görüyorum.
senin zihnin islamın çocuk edinmesine izin vermeyişini onu evine alma,sıcak bir tas çorba verme şeklinde algılayabilir. ama senin zihninin problemi,islamın değil.
zihin yapını da görmüş oldum.