hocam benim gibi bilmeyenler için görev sitesini tanımlar mısın? örnek kendi siten varsa verir misin bakalım?
Görev Sitesi nedir. Görev sitesi insanların görev yaparak para kazandıgı harclık cıkartttıgı organik bir sistemdir. Örnegin Google harita yorumu 2000 TL'ye (Adet 40 TL) den satıyoruz üyeye görev başı 5 tl yani 250 tl veriyoruz maliyet olarak Tamamen organik bir döngüdür. Müşteri potansiyeli çok yüksektir. Bir çok görev sitesi 2 tl de verebiliyor üyeye görev sitelerinde kazanc önemlidir ama reklam maliyetiyle gelirin hiç bir alakası yoktur reklamları sadece üye gelsin diye belli kanallara veriyoruz. Sadece google harita düşünmeyin instagram takipçi sadece bu sistemde organik saglanır bir de çekilişte ama bu sistem paralkı oldugu için kişisel hesaplar olur çekiliş gibi yan hesaplar değildir. Site ismini özelden iletiyorum
Görev siteleri gerçek üye olduğu için en çok onlar tercih ediliyor misal smmpanelden takipçi almaktansa görev sitesinden gerçek üye alırım
Evet kesinlikle öyle tamamen organik bir sistemdir.
avrupa ve amerika kullanıcıları olan görev sitesi biliyor musun bana bu bilgi lazım
Malesef oyle bir bilgim yok yurtdısı sevmiyorum yabancı forumda bile bulunmam kolay kolay.