Doktor bir damla verdi akabinden cocuğun kendi doktoruna yazdım hayır kullanmayın dedi her damla yada her ilaçı cocuğa vermeyin dedi Anne sütü anne sütü diyip tutturuyor 30-40ml anne sütü cıkıyor gün boyu daha ne yapalım...
hocam doktor değiliz tabiki şiddetle kullan diyemem ama etkisini bilen ve 10 cocuk üzerinde fazla deneyimim olduğu için söylüyorum hiç zaman kaybetme al dene çocuğa yazık. benimde kızım 14 aylık o zamanlar bildiğin cocuk artık şişmekten mosmor oluyordu mecburen bide lağmaya gidiyorduk. bildiğin şişiyordu denize atsan batmaz yani. şu damlanın o kadar faydasını gördük ki anlatamam. yinede tabiki siz doktorunuza danışarak ilerleyin. ben kendi tecrübemi aktardım.
---
şöyle bir de ekleme yapıyım. sırt üstü yatırıp bisiklet sürdürüyormuş gibi 20 ilk setlerle spor yapıyormuş gibi 3x set yapıp set sonlarında 2 bacağınıda karnına doğru bastırıp sag sol yaparsanız gaz çıkartmasını kolaylaştıracaktır. Öncesi masajda öneririm tabiki

yanlış anlamayın kendime gülüyorum. 17 18 yıllık r10 hayatımda geldiğim noktada bebek gaz çıkarma tavsiyesi veriyorum

ahaha