Zeki Ersin Yıldırım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirttiğiniz silinen konuları tek tek izah ediyorum.

xxx müşteri temsilcisi küfür ediyor - Konu hatalı kategoriye açıldığı için üyeyi Şikayet Var kategorisine konu açması yönlendiriyoruz. Konuyu Off Topic'e açmış.

Aynı konuyu bu sefer de Sorum Var kategorisine açıyor. Aynı şekilde konuyu silip yine Şikayet Var kategorisine yönlendiriyoruz.
Burada niye konu silme işlemi yapıyoruz? Çünkü Şikayet Var kategorisinin kendisine has konu açma şablonu var. O yüzden taşıma değil, konuyu silerek üyeyi ilgili kategoriye yönlendiriyoruz.

Aynı konuyu 3. kez Forum Dışı Şikayet kategorisine açıyor Yine silip üyeyi yönlendiriyoruz. Halbuki artık burada ceza uygulamamız gerekir!

Son olarak şikayetçi üye doğru kategoriye (Şikayet Var) konu açıyor. Zaten şikayet konusu ve nasıl çözüldüğü ortadadır. Merak edenler bakabilir.

Bakın tekrar söylüyorum. Coşkun Çetin yönetiminde böyle şeylerin yaşanması imkansızdır. Premium üyelik sayfasında belirtilenlerin haricinde her üye eşittir. Kimseye farklı kural maddesi uygulanmaz. Kurumsal Plus'a nasıl işlem yapılıyorsa normal üyeye de aynı işlem uygulanır!
Benim önerim bu tip durumlarda konuyu silmek yerine kilitleyip yönetimin mesajını bildirmenizdir tıpkı ticaret puanını karşılamayan üyelerde olduğu gibi.

1- Kurumsal Plus üyeliği olan kişi hakkında şikayet konusu açıldı.
2- Konu yanlış kategoride olduğu için direkt silindi.
3- Bu işlem birkaç defa tekrarlandı.

Sizce böyle bir ortamda bu olay nasıl yorumlanır?
Birde şöyle bakalım:

1- Kurumsal Plus üyeliği olan kişi hakkında şikayet konusu açıldı.
2- İlgili moderatör konuyu kilitleyip gerekli açıklamayı yaptı.
3- Devamında yine yanlış kategoriye açılan konular direkt silindi.

Bu durumda şüpheye yer olmayacaktır aksi halde hem kurumsal üye hem forum yönetimini zan altında kalır. Forumda kurumsal üyeler avantajlı algısını yıkmanın en iyi yolu şu anda gerek duyulmayan şeyleri uygulamaktır.